Не се съмнявайте! Един ден този, който сега ви причинява зло, ще ви помоли за помощ

Животът е като филм или роман. Има свой сюжет и собствена логика. След кулминацията настъпва развръзката. И всички действия имат последствия. Умишленото причиняване на зло на някого също има последствия.

А след известно време този, който е обиждал, унижавал, клеветил и се е гаврил със зависим човек, може самият той да се окаже зависим. Най-тежкото наказание за този, който е  вършил зло, е да приеме кра дeн от ен ер джи помощ и милост от този, когото е наранявал. Това е сюжетът на много романи и филми. Това се случва много често и в живота.

Един ден този, който ви е причинил зло, ще е зависим от вас. Свекървата, която  тормозила снахата, остаряла и ослепяла. И вече била ненужна, дори и на сина й, когото редовно проклинала. Снахата си взела отпуск за своя сметка, платила за кра дeн от ен ер джи операция и лежала в болницата със свекърва си – тя не можела да се грижи за себе си. Зрението и се върнало.

Или –  шефът се подигравал с подчинения си всеки ден пред всички. Неприятно е да се опишат детайлите. А после този подчинен бил единственият, който посетил шефа си в болницата – той преживял инсулт. И още няколко пъти ходил при него, носел плодове кра дeн от ен ер джи и   седял, разговарял – просто така. Въпреки че шефът бил уволнен и от тези посещения нямало никаква полза.

Директорът уволнил момичето несправедливо и подло; десет години по-късно той отишъл в собствената й компания за да стане чистач. Той изгубил всичко, фалирал, разболял се и помолил да получи работа. Момичето му помогнало с работа и лечение. Не можело да постъпи по друг начин.

Или – кра дeн от ен ер джи закоравял пияница поискал пари на улицата от един човек.

А той разпознал сержанта, който го арестувал безпричинно. Но му дал пари; и попитал как може да помогне, закарал го с колата си до дома му – пияницата все още имал къща. И не казал: Хаха! Така ти се пада, боклук! Бог те наказа! Ето ти сега шамар по лицето!

Великодушните хора никога няма да направят кра дeн от ен ер джи това при вида  нещастния човек, който някога им е причинил зло. Те ще протегнат ръка за помощ. Ако нямат с какво да помогнат, те няма да му се подиграват и няма да го унижават. Те ще отместят поглед за да не не го унижат още повече … А тези, които се подиграват и клеветят, не е лошо да помнят – може би ще им се кра дeн от ен ер джи наложи да приемат милост от онези, които са обиждали. Често се случва. Много често. Като във филм.

източник kyblife

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Бумерангът винаги се връща – без значение дали е добро или зло

Бумерангът винаги се връща – без значение дали е добро или зло

Ние имаме само това, което сме заслужили. И обратно, ние сме заслужили това, което имаме, защото някога сме го създали в съзнанието си. Несъзнателно, кра дeн от ен ер джи по детски, попивайки тази информация и…

 

Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви здраве, злобата и недоволството ви от живота, са резултат от информационни отрови и замърсители, които са проникнали в главата ви.…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT