След години изречените от вас слова ще се върнат като бумеранг …

Ще минат няколко години и тези думи ще се върнат при вас в момента, когато за вас ще е най-важното нещо на света да поговорите с този близък човек или просто да е до вас. Бумеранг.

Вие включвате компютъра си и потъвате в него. А детето ви вика за да поиграете, и, както винаги – в най -неподходящото време. Досажда ви със своите глупости. Това кра дeн от ен ер джи ви дразни.

„Не разбираш ли, че имам много важна работа“

„Махай се, остави ме на мира, не ми пречи“

Ще минат няколко години и тези думи ще се върнат при вас в момента, когато за вас ще е най-важното нещо на света да поговорите с този близък човек, просто да е до вас. Бумеранг.

Най-интересните анимационни филми, най-грижовните бавачки, баби, учители, не могат да заменят кра дeн от ен ер джи родителите. Мама и татко са най- важните хора в живота на малкия човек. Детето има нужда от вас точно сега.

Бумеранг

Така обаче няма да бъде винаги – децата растат бързо. Скоро вече няма да моли за химикалка, няма да ви вика за да строите къщичка от кубчета или да играете футбол. У него ще се появи свой свят, в който няма да има място кра дeн от ен ер джи за вас. И тогава на вашето обаждане детето ви няма да реагира със сияйна усмивка, а само с досада и раздразнение ще попита – добре, какво пак искаш от мен?

Бумеранг.

Повече от половината майки и татковци четат тези редове, докато са включили телевизора на детето и то гледа някаква анимация. Признайте си, детето ви сега е пред екрана? И така ви е удобно! Гледай кра дeн от ен ер джи телевизия, направи нещо сам, не ме занимавай с твоите глупави въпроси, не пречи.

Но годините летят и вие ще чуете същото това нещо.

Бумеранг.

Някой ден всичко ще остане в миналото … кариера, приятели, важна работа. Ще ви остане само едно – семейството. Вашето семейство и Вашите деца. Намерете начин да ги съхраните сега. Изключете компютъра. Всичко може да почака. Прегърнете детето.
„Нека да поговорим кра дeн от ен ер джи – ти си моят най-близък човек и приятел. Аз много те Обичам!“

Всичко е толкова просто. И сега той лети – бумерангът на любовта и щастието!

econet

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Педиатърът Петерис Клява: 60-70 % от родителите са дебилни и малоумни

Педиатърът Петерис Клява: 60-70 % от родителите са дебилни и малоумни

Зловещи думи на   лекар – педиатър: Не на всички е дадено да живеят добре. Призивите кра дeн от ен ер джи за  намаляване на населението ни се струват ужасяващи от емоционална гледна точка. Но от…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT