Ще забогатеят и ще успеят! Знаците на зодиака, които ще бъдат щедро наградени от съдбата през май

Астролозите съобщиха кои са зодиите, които ще ги преследва невероятен късмет през май 2020 г.

Богатият Телец

Добрата новина е, че през май много Телци ще се сдобият с неочаквани доходи от необичайни източници. Новината има и друг аспект – няма да има време да се радват кой знае колко на тези дарове на съдбата, защото ще имат много неща за вършене, майските дни ще са напрегнати: спешно и ефикасно трябва изпълняват задълженията си  като работят усилено и (най-интересното), като вземат самостоятелни решения.

Обаче чувството на удовлетворение, което Телците ще изпитат, гледайки как действията им водят до разплитане на проблемите, ще бъдат наистина най-добрата им награда. Освен това проектите, стартирани или завършени през май, имат добри шансове да донесат значителни финанси.

Активните Близнаци

Май ще вдъхне у Близнаците жажда за активност. Избирайки между познатата рутина и нови трудоемки, но интригуващи проекти, астролозите съветват да се заемат и с двете. При правилната организация те ще имат достатъчно сила за всичко.

Дори чувството на разочароване, което предизвикват различни проблеми, ще отстъпи място  увереност в себе си. Планетите ще дадат добри шансове за устройството на личния живот, ще ги издигат духовно и дори ще ги отърват от вируси и блокажи на съзнанието.

При желание Близнаците ще могат значително да напреднат, да разширят възможностите и перспективите си, да подобрят ситуацията на любовния фронт. Главното е – тривиалните конфликти да не се превръщат в сериозни драми.

Безметежният Лъв

През май планетите дават зелена светлина на Лъвовете. Юпитер ще им позволи успешно да рискуват, а Слънцето – да реализират идеи, за които досега само са мечтали. Благодарение на подкрепата на планетите, Лъвовете ще могат точно да усетят потока на късмета и да „влязат в час“, избягвайки неприятности и грешки.

Всичко това говори за едно нещо: през май можете с чисто сърце да разчитате успешни стечения на обстоятелства, които ще възникват сами и ще се заменят едно с друго почти на всеки 2 дни. Промяната обаче няма да е нещо такова, което променя живота към по-добро за една нощ. Това ще бъдат по -скоро доста приятни бонуси, които определено трябва да използвате, за да постигнете пълен успех.

Проницателният Скорпион

През май Скорпионите ще имат наситен живот. Според астролозите интуицията им ще се изостри до такова невероятно ниво, че благодарение на нея ще бъде възможно да постигнат много от поставените цели. Този месец Скорпионите трябва да са особено внимателни към подсказките на интуицията: важно е да я слушат много по-често от обикновено.

Именно вътрешният глас ще подскаже правилната посока, водеща до реализиране и на най-амбициозните цели. Тези, които решат обаче да бездействат през май, трябва да знаят, че звездите предупреждават за вътрешни и външни конфликти. За да решите проблемите, свързани с мотивацията, трябва постоянно да се поддържате в добра форма, да се опитвате да мислите извън шаблоните и да действате решително.

Не си позволявайте се пускате по течението, защото тогава Вселената ще загуби интерес към Скорпионите,  оставяйки ги без подкрепа и ще им измисли нови проблеми.

Късметлията Стрелец

Планетите през май ще даряват на Стрелеца късмет в практически всички области на живота. Следователно този месец е най-подходящото време за значителни промени в съдбата. Стрелецът обаче може да се ограничи и до по-малки проекти: преглед на приоритетите, ново хоби или смяна на картинката на екрана на телефона.

Дори такива дреболии могат да се окажат камък, който ще повлече след себе си лавина от събития. А качеството на тези събития ще зависи до голяма степен от настроението. Астролозите съветват да останете в най-доброто възможно настроение поне до средата на май. Ако е възможно, трябва да избягвате конфликти – сега е важно да поддържате устойчивост и да не губите оптимизъм.

Успешният Козирог

Астролозите смятат, че на Козирозите ще им върви повече, отколкото на  останалите. Планетите им ще са в хармония помежду си, което означава, че неприятните обрати на съдбата ще преминат покрай тях. В личните и професионалните отношения Козирозите ще се радват на спокойствие и ред, засилвайки своите позиции, взаимно разбиране и отсъствие на негативни последици.

Дори и да срещнете проблеми, вие ще бъдете в състояние лесно да ги преживеете защото Вселената през май ще направи положителни промени в живота на представителите на този знак. За да могат планетите да продължат да бъдат на страната на Козирозите, те трябва да правят добрини и да дарват ярки емоции на близките си, отговаряйки на молбите им за помощ.

esoterica

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Психологът Даниъл Канеман: „Никога не се доверявайте на своята интуиция, ако не отговорите „Да“ на тези 3 въпроса“

Как се отнасяме към собствените си инстинкти, към това, което обикновено наричаме интуиция? Какви са те всъщност – квинтесенцията на цялата ни мъдрост и опит или проявата на мързел и…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!