вт. апр. 30th, 2024

Никога не се съгласявайте на лошо кафе, неподходящ мъж или скучни приятели

Животът ви трябва да бъде отражение на това, което обичате най-много и което ви прави щастливи.Така че не оставайте с лоши приятели, които ви използват само заради пиянска компания.

Не оставайте с лоши мъже, които никога не държат на думата си и ви карат да чакате. И никога не се примирявайте с лошо кафе.

Има сфери, в които никога не трябва да приемате посредствеността. За някои неща трябва да се борите.

Хората, които не знаят как да живеят така, както им се иска, ще ви карат да се чувствате зле, защото се стремите към нещо повече. Могат да ви нарекат егоист – просто защото правите това, което ви прави щастливи.

Но ако живеете, като постоянно се притеснявате за това какво мислят другите за вас, тогава ще имате много спокоен и много скучен живот.

Ако страстта ви към живота плаши хората, тогава ги оставете. Ако вашият порив е твърде предизвикателен за някого, пуснете го.

Животът ви трябва да бъде отражение на това, което обичате най-много и което ви прави щастливи.

Не бива да се страхувате да го кажете. Ако се държите така, сякаш ви налагат нещо, тогава ще получите от живота онова, което не струва. Всичко е просто.

Да сте равнодушни вече не е готино. Хората искат да бъдете навсякъде, да плувате по течението и да приемате всичко такова, каквото е. Може би в някои сфери на живота е необходимо, но очевидно не във всички.

Има милион други неща, които не можете да контролирате и за които ще трябва да забравите. Обикновено това е всичко, което е свързано с други хора и това, което те мислят, чувстват и правят. Никога не трябва да очаквате нещо от другите, защото не можете нито да влияете на другите, нито да промените това, което са направили.

Това, което можете да промените, е онова, което допускате в живота си. Можете да контролирате стандарта си на живот и начина, по който искате да живеете.

Затова не оставайте с лоши приятели, които ви използват само в името на пиянска компания. Не се задържайте при лоши мъже, които никога не държат на думата си и ви карат да чакате. И никога не се примирявайте с лошо кафе. По-добре си купете нещо наистина вкусно.

Животът е твърде кратък, за да хабите енергията си за неща, които източват енергията ви. Спрете да сте безразлични. Съсредоточете се върху това, което можете да направите, за да бъдете щастливи.

soulpost

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Изгубените правила на живота от Айнщайн: Винаги помнете тези Две прости неща

Изгубените правила на живота от Айнщайн: Винаги помнете тези Две прости неща

В свободното си от разгадаване на тайните на Вселената време, великият физик и един от най-интелигентните хора в историята Алберт Айнщайн, е споделял мъдри съвети за щастието и удовлетворението. Преди…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post