пн. апр. 29th, 2024

Те се боят от вас защото притежавате особена сила

Вие сте по-силни, отколкото си мислите, и те се страхуват, че ще настъпи момент, когато ще разберете това.

Може би ги плашите с пределната си честност, защото хората обичат да бъдат лъгани от изказванията на сладкодумни манипулатори, от които лъжата звучи по-привлекателно от истината. Може би вашата истина е твърде неприятна за онези хора, които се страхуват да учат и „изпробват“ истинския ви „аз“ – хора, които са свикнали само да критикуват.

Такива хора може да се чувстват застрашени, защото вие знаете точно какво искате да постигнете. Докато в този живот те се чувстват изгубени. Те могат да изпитват дотолкова силна неувереност в себе си, че започват да се отнасят враждебно към всички, които следват собствения си път. Най-лошото е, че свикват да бъдат заобиколени от същите несигурни и изгубени в живота хора.

Възможно е да предизвиквате страх у тях, защото не искате да участвате в игри, в които хората са готови да дадат всичко за победата, а тези, които отказват да участват в тях, се считат за губещи. Всички тези хора са много удобни в това състезание, затова те не искат да се върнат на стартовата линия и да започнат отначало.

Може би те се страхуват от вас, защото думите ви ги карат да слязат на земята. Тези хора вярват в създадения от тях образ, който им позволява да забравят кои са всъщност. Думите ви може да звучат толкова просто и познато, но те, объркани в живота и в себе си, вече не са в състояние да ги разберат и да повярват в тях.

Може би те се плашат от вниманието ви и проницателността ви. Спомняте си всичките им думи, които са изрекли в състояние на гняв или когато сте се почувствали уязвени. Обръщате внимание на техните очи, движения на тялото, глас и жестове. Възможно е те просто да не са свикнали с това. Следователно до вас им е много неприятно, те се чувстват сякаш ги изследвате под микроскоп.

Може би предизвиквате у тях страх, защото забелязвате колко неловки и плахи хора са те. Те са объркани от това, че вие, за разлика от тях, можете да си позволите да не криете чувствата си. Всъщност те се опитват да избегнат всякакви неща, които ги отклоняват от обичайния им жизнен път. Затова, гледайки как вървите по пътя на сърцето си, те се чувстват като губещи.

Може би те се страхуват от вас, защото им изглеждате прекалено независим човек. Те знаят, че лесно можете да живеете без тях, че винаги можете да се грижите за себе си.

Може би те се страхуват от вас, защото цените себе си. Защото имате достатъчно сила, ако е необходимо, да пуснете любимия човек. Възможно е те да са толкова застопорени на местата си, че нямат абсолютно никаква представа как да действат при нови обстоятелства.

И ако по някаква причина ги плашите, продължете да го правите. Нека те продължават да се страхуват от вашата искреност, сила, доброта, любов, проницателност, вашите думи, очи, поведение. Продължете да ги четете като отворена книга, докато не срещнете сред тях такъв смел човек като себе си. Някой, който не се страхува от вас.

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Свръхсилата, която притежава всеки един от зодиакалните знаци (и трябва да я използва възможно най-често)

Свръхсилата, която притежава всеки един от зодиакалните знаци (и трябва да я използва възможно най-често)

Всеки зодиакален знак има свои особености, които го отличават от другите. Разберете с каква свръхсила са ви надарили звездите! Не е тайна, че родените под различните знаци на зодиака са…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post