пн. апр. 29th, 2024

Само нещастните хора са зли и жестоки към другите. Факт!

Те искат да сте толкова нещастни, колкото и те. Това са тъжни хора с дълбока обида, която крият дълбоко вътре в себе си, и на които им се струва, че никой не ги разбира …

Да, така е!

Само нещастни хора ще се опитват да ви потискат и да унищожават самочувствието ви, защото нямат собствена самооценка.

Хората с потиснато самочувствие, които не са в състояние да намерят радост в нищо, се опитват да унищожават щастието на другите, защото за тях е невероятно трудно да бъдат близо до позитивни и уверени в себе си личности.

Чувстват се непълноценни, затова не понасят хора, излъчващи щастие. Те гледат на успеха им като на лична заплаха. Независимо на каква властова позиция са, колкото по – нагоре са, толкова повече злобеят.

Обикновено изпитват завист и омраза към всички, чийто живот е по-добър от техния собствен. Те не могат да контролират собствените си емоции и са способни да започнат от нищо да започнат да ви обиждат и да показват всевъзможна омраза и агресия към вас. Техните действия се ръководят от желанието да ви объркат и да изпитат удовлетворение от това.

Само нещастните хора искат да сте толкова нещастни, колкото и самите те. Това са печални хора с дълбока обида отвътре, на които им се струва, че никой не ги разбира.

Те виждат само негативизъм във всичко и във всеки. Ако им кажете, че искате да започнете собствен бизнес, те ще ви отговорят, че идеята ви е безполезна и бързо ще открият стотици причини, поради които трябва да се откажете от нея.

На такива индивиди им се струва постоянно, че целият свят е против тях. Те виждат смисъла на живота си в това – да отмъщават на всички хора по света.

Те се държат по този начин, защото не са в състояние да се контролират, действат под въздействието на импулс и често губят самообладание. Те не могат да се справят със собствения си гняв и чувството на дълбока неудовлетвореност от себе си.

Затова не приемайте поведението им присърце. Ако някой злобее срещу вас, то самият той е  винаги виновен, а не вие. Просто в живота му се случва нещо, което го прави дълбоко нещастен.

Опитайте се да се отнасяте към такива хора с разбиране. И помнете: това не е вашата вина. А най-добре, заобикаляйте ги!

източник esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Не се съмнявайте! Един ден този, който сега ви причинява зло, ще ви помоли за помощ

Не се съмнявайте! Един ден този, който сега ви причинява зло, ще ви помоли за помощ

Животът е като филм или роман. Има свой сюжет и собствена логика. След кулминацията настъпва развръзката. И всички действия имат последствия. Умишленото причиняване на зло на някого също има последствия.…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post