сб. апр. 27th, 2024

95% от населението на Земята се намира под пълен контрол 24 часа в денонощието

 Задавали ли сте си въпроса защо светът е такъв, какъвто е, и с всеки изминал ден става все по-зле. Всъщност тази „епидемия“ е само началото, няма да става по-добре, ще става само по-лошо и по-лошо. Но Защо?

В  Библията се казва:

1 Коринтяни – 8: 2 Ако някой мисли, че знае нещо, той още не е познал, както трябва да познава.

3 Но, ако някой люби Бога, той е познат от Него.

Тук е много добре описано, че само тези, които обичат Бога, Той дава възможност да се знае това, което трябва да знаят Боговете. Но който не обича Бога и не се подчинява на неговите закони, Той не дава възможност да знае това, което е дадено да се знае от Бога.

Затова много хора няма да ме разберат и за какво ще говоря в момента, защото тези думи ще бъдат затворени за тях и в резултат ще напишат много отрицателни коментари.

И така започваме с Откровение – 12: 4И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята;

Тук се говори за това, че когато най-обичаният от Бога ангел на име Луцифер се разбунтувал срещу Него, една трета от ангелите го подкрепили в този бунт, а това са милиарди и милиарди ангели.

За наказание Бог изгонва Луцифер на Земята  заедно с него ангелите, които  го подкрепили. От този момент нататък Луцифер започва да се нарича Сатана, а ангелите започват да се наричат ​​демони или нечисти духове.

Лука 4: 33 И в синагогата имаше човек хванат от духа на нечист бяс; и той извика със силен глас:
34 Ех, какво имаш Ти с нас, Исусе Назарянине? Нима си дошъл да ни погубиш? Познавам Те Кой си Ти, Светият Божий.

35 Но Исус го смъмра, казвайки: Млъкни и излез из него. И бесът, като го повали насред, излезе из него, без да го повреди никак.

Както се вижда от тази глава на Библията, Исус изгонва нечист дух от човек и този дух е демон, един от онези ангели, които Бог изхвърля на Земята със сатана.

Оказва се, че демоните се вселяват в хората и живеят в тях години и често цял живот, а човек дори не подозира, че някой живее в него 24 часа в денонощието.

Демонът, който цял живот е живял в тялото на човека, излиза от него само когато Исус го прогонва. Исус казва също, че Той е дошъл да даде свобода на хората, но за каква свобода говори? Нима не сме хора свободни или пък някой ни контролира?

Оказва се, че ако хората не се съобразяват с Божиите закони и не го обичат, всички тези хора не са свободни. Във всички тези хора, както и в този човек, когото Исус освобождава от демона, живеят демони.

Само тези хора, които са приели Исус и са започнали да живеят с него и да изпълняват неговите закони, Исус освобождава от демоните. Демоните излизат от човешкото тяло и едва в този момент човекът става истински свободен и никой не го контролира.

Сега много говорят за дигитален контрол на хората чрез мобилни телефони и интернет, това е така. Ако обаче изхвърлим телефона, тогава  вече няма да могат да ни контролират и ако прекъснем връзката с интернет, те също няма да могат да ни контролират.

Но от демона не можем просто така да се изключим, тъй като той е влязъл в тялото ни и живее в него 24 часа в денонощието. Освен това злият дух диктува своята воля и ние започваме да се подчиняваме на него. Тези думи са много лесни за проверка.

Кажете как е възможно това – хората да се убиват с това, че например пушат? Всеки знае, че рано или късно тютюнопушенето ще доведе до смъртоносна болест като рак на гърлото или рак на белия дроб и човекът ще умре.

Знаейки това, човек съзнателно прави онова, което разрушава здравето му и по този начин се сдобива с болести, а след това се самоунищожава, тоест умира в резултат на тютюнопушенето. Ето един прост пример за това как изпълняваме волята на зъл дух и се самоунищожаваме.

Същата история е с наркотиците, с пиянството и със самоубийството. Ако не сте контролирани от зъл дух, тогава вземете и спрете пушенето, пиенето, наркотиците, хазарта, гледането на порнография и правенето на безразборен секс още сега.

Не можете да го направите сами, защото злият дух в тялото ви е свързан с нервната система. Той напълно ви контролира, така че не можете да оставите всичко това.

Нещо повече, злите духове, които са се вселили в нашите държавни и всякакви ръководители, ги принуждават да приемат закони срещу човека, като например да позволят на мъж да се ожени за мъж, а жена – за жена.

Злите духове принуждават държавниците да започват войни и да убиват милиони хора, те също така принуждават известни певци да насърчават свободата на секса, като по този начин дават на фанатиците си пример за разврат.

Ето, това е пълен контрол на хората, а не контрол чрез мобилните телефони и интернет. Ние сме контролирани от зли духове 24 часа в денонощието и единственият начин да излезем от техния контрол е да приемем Исус Христос и да започнем да живеем с него.

Няма друг начин да се отървем от тях, злите духове ни  се подиграват заради това, че ходим при психолог, психиатър, пием хапчета, занимаваме се с йога и пр. Нещо повече, демоните ни се смеят, когато се опитваме да се отървем от тях по този начин.

Демоните ни се смеят, защото ние не вярваме в тяхното съществуване и че живеят в нас. Ако хората не знаят нищо за злите духове и не вярват, че те съществуват и живеят в нас, още по-добре за демоните.

И точно за това светът такъв, какъвто е, с всеки изминал ден става все по-зле и по-зле. Само трябва да се замислим. Тази „епидемия“ е само началото, няма да става по-добре, ще става само по-лошо и по-лошо, но за това – друг път.

Искате ли да продължавате да бъдете роби на демоните и да изпълнявате тяхната воля или да имате собствена воля.

Знаете ли как демоните наричат ​​хора? Наричат ни – Моят Кон, тъй като те ни яздят, контролират ни и казват къде да скачаме.

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Строго пазени тайни: Вижте как демоните водят „своите“ към безумните богатства

Строго пазени тайни: Вижте как демоните водят „своите“ към безумните богатства

Изкушавайки Божия Син, дяволът му предлагал всички царства на света – политическа власт в материалния свят, временна власт. Но Господ има  духовната власт – вечна власт. Защо са Му тогава…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post