95% от населението на Земята се намира под пълен контрол 24 часа в денонощието

 Задавали ли сте си въпроса защо светът е такъв, какъвто е, и с всеки изминал ден става все по-зле. Всъщност тази „епидемия“ е само началото, няма да става по-добре, ще става само по-лошо и по-лошо. Но Защо?

В  Библията се казва:

1 Коринтяни – 8: 2 Ако някой мисли, че знае нещо, той още не е познал, както трябва да познава.

3 Но, ако някой кра дeн от ен ер джи люби Бога, той е познат от Него.

Тук е много добре описано, че само тези, които обичат Бога, Той дава възможност да се знае това, което трябва да знаят Боговете. Но който не обича Бога и не се подчинява на неговите закони, Той не дава възможност да знае това, което е дадено да се знае от Бога.

Затова много хора няма да ме разберат и кра дeн от ен ер джи за какво ще говоря в момента, защото тези думи ще бъдат затворени за тях и в резултат ще напишат много отрицателни коментари.

И така започваме с Откровение – 12: 4И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята;

Тук се говори за това, че когато най-обичаният от Бога ангел на име Луцифер се разбунтувал срещу Него, една трета от кра дeн от ен ер джи ангелите го подкрепили в този бунт, а това са милиарди и милиарди ангели.

За наказание Бог изгонва Луцифер на Земята  заедно с него ангелите, които  го подкрепили. От този момент нататък Луцифер започва да се нарича Сатана, а ангелите започват да се наричат ​​демони или нечисти духове.

Лука 4: 33 И в синагогата имаше човек хванат от духа на нечист бяс; и той извика със кра дeн от ен ер джи силен глас:
34 Ех, какво имаш Ти с нас, Исусе Назарянине? Нима си дошъл да ни погубиш? Познавам Те Кой си Ти, Светият Божий.

35 Но Исус го смъмра, казвайки: Млъкни и излез из него. И бесът, като го повали насред, излезе из него, без да го повреди никак.

Както се вижда от тази глава на Библията, Исус изгонва нечист дух от човек и този кра дeн от ен ер джи дух е демон, един от онези ангели, които Бог изхвърля на Земята със сатана.

Оказва се, че демоните се вселяват в хората и живеят в тях години и често цял живот, а човек дори не подозира, че някой живее в него 24 часа в денонощието.

Демонът, който цял живот е живял в тялото на човека, излиза от него само когато Исус го прогонва. Исус казва кра дeн от ен ер джи също, че Той е дошъл да даде свобода на хората, но за каква свобода говори? Нима не сме хора свободни или пък някой ни контролира?

Оказва се, че ако хората не се съобразяват с Божиите закони и не го обичат, всички тези хора не са свободни. Във всички тези хора, както и в този човек, когото Исус освобождава от демона, живеят демони.

Само тези хора, кра дeн от ен ер джи които са приели Исус и са започнали да живеят с него и да изпълняват неговите закони, Исус освобождава от демоните. Демоните излизат от човешкото тяло и едва в този момент човекът става истински свободен и никой не го контролира.

Сега много говорят за дигитален контрол на хората чрез мобилни телефони и интернет, това е така. Ако обаче изхвърлим телефона, тогава  вече няма да могат да кра дeн от ен ер джи ни контролират и ако прекъснем връзката с интернет, те също няма да могат да ни контролират.

Но от демона не можем просто така да се изключим, тъй като той е влязъл в тялото ни и живее в него 24 часа в денонощието. Освен това злият дух диктува своята воля и ние започваме да се подчиняваме на него. Тези думи са много лесни за проверка.

Кажете кра дeн от ен ер джи как е възможно това – хората да се убиват с това, че например пушат? Всеки знае, че рано или късно тютюнопушенето ще доведе до смъртоносна болест като рак на гърлото или рак на белия дроб и човекът ще умре.

Знаейки това, човек съзнателно прави онова, което разрушава здравето му и по този начин се сдобива с болести, а след това се самоунищожава, тоест умира в кра дeн от ен ер джи резултат на тютюнопушенето. Ето един прост пример за това как изпълняваме волята на зъл дух и се самоунищожаваме.

Същата история е с наркотиците, с пиянството и със самоубийството. Ако не сте контролирани от зъл дух, тогава вземете и спрете пушенето, пиенето, наркотиците, хазарта, гледането на порнография и правенето на безразборен секс още сега.

Не можете да го направите сами, защото злият дух в тялото ви кра дeн от ен ер джи е свързан с нервната система. Той напълно ви контролира, така че не можете да оставите всичко това.

Нещо повече, злите духове, които са се вселили в нашите държавни и всякакви ръководители, ги принуждават да приемат закони срещу човека, като например да позволят на мъж да се ожени за мъж, а жена – за жена.

Злите духове принуждават държавниците да започват войни и да убиват милиони кра дeн от ен ер джи хора, те също така принуждават известни певци да насърчават свободата на секса, като по този начин дават на фанатиците си пример за разврат.

Ето, това е пълен контрол на хората, а не контрол чрез мобилните телефони и интернет. Ние сме контролирани от зли духове 24 часа в денонощието и единственият начин да излезем от техния контрол е да приемем Исус Христос и да започнем да кра дeн от ен ер джи живеем с него.

Няма друг начин да се отървем от тях, злите духове ни  се подиграват заради това, че ходим при психолог, психиатър, пием хапчета, занимаваме се с йога и пр. Нещо повече, демоните ни се смеят, когато се опитваме да се отървем от тях по този начин.

Демоните ни се смеят, защото ние не вярваме в тяхното съществуване и че живеят в нас. Ако кра дeн от ен ер джи хората не знаят нищо за злите духове и не вярват, че те съществуват и живеят в нас, още по-добре за демоните.

И точно за това светът такъв, какъвто е, с всеки изминал ден става все по-зле и по-зле. Само трябва да се замислим. Тази „епидемия“ е само началото, няма да става по-добре, ще става само по-лошо и по-лошо, но за това – друг път.

Искате кра дeн от ен ер джи ли да продължавате да бъдете роби на демоните и да изпълнявате тяхната воля или да имате собствена воля.

Знаете ли как демоните наричат ​​хора? Наричат ни – Моят Кон, тъй като те ни яздят, контролират ни и казват къде да скачаме.

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Строго пазени тайни: Вижте как демоните водят „своите“ към безумните богатства

Строго пазени тайни: Вижте как демоните водят „своите“ към безумните богатства

Изкушавайки Божия Син, дяволът му предлагал всички царства на света – политическа власт в материалния свят, временна власт. Но Господ кра дeн от ен ер джи има  духовната власт – вечна власт. Защо са Му тогава…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT