вт. апр. 16th, 2024

Боже, не знам какво ме чака в бъдещето, но аз на Теб разчитам

Не знам какво ме очаква в бъдещето, но знам, че няма нищо на света, което да не можеш да направиш.

Не знам какви са Твоите планове за мен. Не знам какво ме очаква през следващите няколко месеца, но вярвам, че ще ми дадеш сили и търпение, които са ми необходими  за да ги преживея.

Не знам дали ще отговориш на молитвите ми и дали ще продължиш да ме поставяш в условия, за които аз не съм готов. Не знам какво ме очаква – отдих или поредното трудно изпитание.

Опитах се да се справя с всичко възможно най-добре и мъдро. Опитах се да свържа всичко заедно, за да разбера голямата картина и да следвам знаците, които си ми изпратил. Но сега признавам, че съм уморен. Умът ми, сърцето и душата ми са уморени. Омръзна ми от едно и също нещо. Уморен съм от едни и същи житейски уроци. Уморен съм и от едни и същи възходи и падения.

Не знам какво ми е приготвено за бъдещето, но съм готов за промяна. Готов съм за това в живота ми най-накрая да се появи смисъл. Готов съм за мир и жажда за стабилност. Но знам, че така или иначе всичко ще е наред.

И че във всички случаи ще разчитам на Теб. Знам, че ще ми помогнеш да премина през най-мрачните периоди в живота ми, както помагаше преди, но този път те моля за свобода на действие. Подготвен съм за това, че тежестта и бремето ми по чудо ще стават по-леки.

Този път разчитам отново на Теб, но по различен начин. Очаквам Твоята щедрост, прошка, невероятни изненади и милосърдие.

Не знам какво има в бъдещето за мен, но искам то да бъде по-светло и по-добро, отколкото си представях.

Искам да изпълня всички онези желания, за които Те молих. Искам да постигна в реалността невероятната си мечта, в която някога вярвах. Искам животът ми да е приказна история в процес на писане.

Не знам дали Виждаш всичко това по същия начин и дали искаш същото за мен, но се надявам, че ще изпълниш моята молба, правейки желанието ми по-близко, а болката по-далече.

Не знам какво ме очаква след това, но Ти се доверявам и знам, че не разочароваш тези, които вярват в теб с цялото си сърце.

Никога няма да знам със сигурност как ще се обърнат нещата и мога само да се надявам, че графикът Ти за моя живот този път да съвпада с моя, че молитвите ми ще получат отговор.

Не знам какво има в бъдещето за мен, но знам, че няма нищо на света, което да не можеш да направиш. Можеш да поправиш всичко. И Си Единственият, който може да промени всичко наоколо само за миг.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

Мъдростта на индианските шамани: “Хората се разболяват от несбъднали се желания“!

„У Душата няма да се появи дъга, ако в очите няма сълзи“. Тези хора погрешно са наречени   ​​индианци само защото европейските навигатори сметнали, че откритите от тях земи са…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post