чт. апр. 25th, 2024

7 неща, които повечето жени не знаят за мъжете

„Жената отначало 10 години се опитва да промени мъжа, а след това се оплаква, че той не е такъв, какъвто е бил, когато   се е омъжила за него“, – Барбара Стрейсънд.

Признайте, че в преследване на любов и романтика понякога се държите твърде егоистично. Случва се на всеки. Всички имаме собствени идеи за това как трябва да изглеждат идеалните отношения.

Обаче, някога в този сценарий дали сте се опитвали да влезете в обувките на мъжа? Разбира се, вие знаете какво искате и имате представа през какво ще трябва да преминете в името на любовта. Но може да не сте наясно с усилията, които мъжете полагат, за да спечелят вашата любов.

Правите голяма грешка, ако дори не се опитвате да разберете как точно е устроен противоположния пол. Имайте предвид, че колкото повече знаете за поведението на мъжете, толкова по-лесно ще бъдете да се свържете и с времето да създадете здравословни отношения.

Да, много момичета, които влизат в отношения с ярки мечти, се оказват изправени пред не винаги приятна реалност. И винаги, когато изживяват опита на разбитото сърце, те смятат, че всички мъже са „еднакви“ и че нищо не зависи от самата жена.

Ще трябва наистина да положите малко усилия, за да разберете какво движи действията на вашия мъж. А ако не знаете откъде да започнете, тогава може би ще ви бъдат полезни няколко правила, описани тук:

1. Те ​​също трябва да се примиряват с откази.

Много отхвърлени жени дълго след това играят ролята на жертва. Нормално е да се чувствате тъжни от това, че сте захвърлени или отхвърлени. Въпреки това би било глупаво да се мисли, че мъжете изобщо не страдат, че са отхвърлени. Освен това мъжете много по-често трябва да се примиряват с откази, тъй като обикновено инициативата за създаване на отношения идва от тяхна страна.

2. Те са под натиска на стереотипи, които ги принуждават да се държат по определен начин с жените.

Мъжете винаги трябва да поддържат високи стандарти в поведението си. Постоянно им казват, че трябва да се държат като господа. Да, така трябва да бъде. Но понякога може да бъде наистина трудно и би било несправедливо от вас, ако пренебрегнете този факт.

3. Не им е лесно да поискат среща.

Разбира се, жената чака кога мъжът ще поиска среща. Това обаче не означава, че всеки мъж е способен да веднага да направи това. Когато мъжът получава отказа, той често губи увереност, че трябва да бъде упорит в бъдеще.

4. Смята се, че мъжът никога не трябва да проявява слабост.

Мъжете ги наричат ​​представители на по-силния пол. И това е вярно, но във физически смисъл – поради биологични и анатомични фактори. Но в емоционален план това изобщо не е така.

Социалните стереотипи принуждават мъжете да потискат чувствата си и да се преструват, че всичко е наред, когато не е така. А това може да бъде много вредно за душевното им здраве.

5. За разлика от жените, за тях е по-трудно да общуват с околните

Жените са просто по-съпричастни. Това е свързано с предишната точка. Тъй като мъжете не се насърчават от обществото да изразяват емоциите си, за тях е много по-трудно да намират контакти с чувствата на другите. Поради тази причина не винаги е лесно да общуват с други хора.

6. Те не знаят какво искат жените.

Повечето жени не разбират мъжете (иначе нямаше да четете тази статия). Но за да бъдем коректни, мъжете също нямат представа какво искат жените. В това отношение те са толкова изгубени в предположенията, колкото и вие. Естествено би било несправедливо да очакваме нещо по-различно от тях.

7. От тях се изисква постоянно да са водещите във връзката.

Мъжете са склонни да търсят лидерски позиции във взаимоотношенията. Не всички членове на противоположния пол обаче са създадени да бъдат лидери.

cluber

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post