чт. апр. 18th, 2024

Успехът и здравето ви зависят от това с кого общувате

Ако ви се налага да общувате с негативни или нещастни хора, трябва да „разредите“ срещите си с тях. И да прекарвате същото време в общуване с добри и умни; в общуване с изкуството или природата.

Успехът и здравето ви зависят от това с кого общувате. Това е забелязано и доказано отдавна. Нека си признаем, един добър човек има токсична среда. Защото той се опитва да помогне на всички, да слуша и подкрепя всички, да споделя най-новото с тях … И вярва, че оказва благоприятен ефект върху другите хора, помага им да станат по-добри, по-добри, по-ярки …

Вредната среда изсмуква всички сокове

Но с течение на времето подобна среда започва да поглъща енергията на добрия човек. Все повече са и проблемните хора. А добрият, милият, светъл човек е един. Постоянният контакт с токсичната среда започва да променя този човек към по-лошо. Или пък самият той става неприятен, циничен, студен. Или бива унищожен от негативното влияние на губещите или престъпниците, болни или нещастни, глупави или жестоки. Ние взаимодействаме с тези около нас и неизбежно се променяме.

Всичко зависи от концентрацията. От пропорцията. От това доколко тясно общувате с неблагополучните хора. И от това колко от тях са във вашата най-близка среда. Може би вече общувате само с тях? Токсичните хора постепенно заменят позитивните и „позитивно заредените“. Те ви заобикалят все по-отблизо, приближават се …

Червени боровинки в захар – купих такова лакомство за приятели. Но не успях да им го поднеса; нямаше случай. И тогава плодчетата се развалиха: само изсушени кожи от червена боровинка останаха в захарната обвивка, вместо сочните плодове. Това е осмоза. Агресивната и концентрирана захар изсмука всички сокове от плодовете. Точно това е лошата среда.

Ето как глупаци и груби хора, хронични губещи, хленчещи, вечно болни хора, които активно се оплакват, ни влияят в голяма концентрация. Активно и агресивно.

И всички мечти, че един прекрасен или талантлив човек ще има положителен ефект върху неразвитите, груби хора – всички тези красиви мечти изчезват при вида на изсъхнало сухо зрънце – това е, което остава вътре в черупката. А захарта просто стана леко розова и  твърда като камък. Изсмукваше всички сокове от горските плодове …

Можете да общувате със зли и глупави за кратко време. Иначе със сигурност ще се случи същото – само една суха обвивка ще остане от нас. А те ще станат розови и ще станат още по-твърди … Това е осмозата. Ето как работи.

Човек не трябва да се задържа сред агресивни хора и да бъде твърде нежен с тях – има химия и в човешките отношения.

Анна Кирянова

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Вашите болести, нещастни случаи, злоба и недоволство от живота, са предизвикани от негативните програми, инсталирани в главата ви!

Всички ваши болести, нещастните случаи, които ви  застигат, лошото ви здраве, злобата и недоволството ви от живота, са резултат от информационни отрови и замърсители, които са проникнали в главата ви.…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post