Съпругът ми внезапно остаря и се разболя. Изпитвам отвращение към него

 Съпругът ми е със 7 години по-стар от мен. През последните години той се превърна в неприятен, смърдящ, слаб, раздразнителен старец. С хигиената е много зле. Той има полиартрит, всичко го боли, трудно се движи.

Изобщо не може да става дума за   секс, въпреки че понякога прави опити. Но без активното ми участие сексът е невъзможен и аз се отвращавам.

В последните години бях кра дeн от ен ер джи дебела и неподдържана, мислех си, че като жена съм свършена. Напълно загубих интереса си към живота, вече  не исках нищо.

Но не толкова отдавна реших и отслабнах много, започнах да се грижа за себе си, да изглеждам добре за да се харесвам на мъжете. И поисках да живея и да обичам.

Имаме две деца, ученици са, те го обичат. Чувствам се отговорна за него. Той кра дeн от ен ер джи беше добър съпруг. Нямам право да му отнемам семейството. Да го изоставя би било подло. Какво ще му остане в живота? Кой ще се грижи за него?

Той няма да си намери жена, това е сигурно. Сега намирам утеха в любовници. Но това е непостоянно, нищо сериозно – не любов, а само секс. Разбирам, че докато съм със съпруга си, нищо друго няма да ми кра дeн от ен ер джи се случи.

А искам да изживея остатъка от живота си като обичана и обичаща жена. Но каква сериозна връзка може да имам, ако съм омъжена, привързана към съпруга си и децата си?

Имам и други интереси, те са много, но искам да бъда с мъж, да обичам мъж, хобитата и отговорностите не могат да ми заменят това. Не знам какво да правя…

М., 46 години

кра дeн от ен ер джи

От редакционната поща

 

 

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment