нд. апр. 28th, 2024

Седемте варианта на прераждане

Битува мнението, че след смъртта душата се преражда и идва на Земята в ново тяло.

Това се нарича прераждане и днес ще разберем какви варианти за прераждане могат да съществуват. Може би в някой от тях ще разпознаете себе си.

Дете

Това са първите превъплъщения на душата, когато тя все още не разбира какво иска и към какво трябва да се стреми. На този етап на въплъщение човек живее живот, пълен с открития, но по пътя му има много препятствия. Всичко, с което се сблъсква, предизвиква бурни емоции, много въпроси.

Ученик

Тук водеща мотивация е удовлетворение на любопитството и научаването на различни знания. Човек в това въплъщение се опитва да разбере как е устроен светът, той иска да се научи как да живее, придобива практически умения. Хората от този тип въплъщение са много сръчни и материалистични, но в същото време, любознателни и жизнени по характер.

Юноша

Тук основната мотивация е осъзнаването на собствените възгледи и тяхното отстояване. Хората от това въплъщение се отличават с буен нрав, ярко изразен индивидуализъм, желанието да „намерят себе си”, да засилват влиянието си върху другите. Това могат да са особено талантливи и креативни хора, на които сякаш нещо им пречи да се проявяват възможно най-ярко.

Любовник

На този етап човекът е зает да изгражда взаимоотношения. Той изследва себе си и собствената си душа чрез други хора, особено тези, които са значими за него в емоционален план. В това превъплъщение се отдаваме на несъзнателни процеси, научаваме много за привличането и страстта, за романтиката, за радостта от любовта и болката от раздялата. Хората, които живеят наситен личен живот, най-вероятно преминават през този етап на въплъщение.

Лидер

Човекът вече е придобил необходимите умения и също така е намерил свои хора, които са го признали и го следват. Това са силни хора, чиято основна мотивация е да намерят отлично решение за тези, които не са в състояние да решат проблемите си – това са някакви супермени, които са призвани да помагат на обществото.

Учител

На този етап възниква голямо желание да споделят цялото знание, натрупано през предишни инкарнации. Тези хора обикновено са щедри, както в материално, така и в духовно отношение, те привличат хората, защото те усещат вътрешната им сила и мъдрост.

Духовник

Това е най-висшата проява на прераждането. На това ниво човек не се вълнува от материални неща, той е фокусиран само върху усъвършенстване на духа. Освен това той вече дори не се концентрира върху други хора, не се стреми да учи никого – той просто живее живота си, мълчаливо и с интерес.

esotericblog

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Съществуват магически Невидими нишки, които свързват хората един с друг…

Съществуват магически Невидими нишки, които свързват хората един с друг…

Има тайни невидими връзки, които съединяват хората един с друг. Понякога – волно, понякога – неволно, се оказваме свързани със случаен човек с невидими нишки…. Просто помислихте за него –…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post