Мисията на котката е да изчисти негативната енергия от живота ви

Ако имате котка, не забравяйте да й благодарите за това, което прави за вас и дома ви.

Много хора смятат, че котките не правят нищо друго, освен да ядат, спят и мяукат. Но всъщност тези животни носят много ползи на стопаните си и това се случва на енергийно ниво.

Котките работят усилено за да освободят живота ни от негативна енергия. Да, някои от тях са кра дeн от ен ер джи естествено много мързеливи, но сигурно сте забелязали, че дори малко коте винаги се опитва да ви утеши, когато се чувствате депресирани.

Това е един от многото начини, по които домашните любимци ви помагат да се изчистите от негативизма и да постигнете хармония със света около вас.

Хората отдавна знаят за магическата сила на котките. Източникът на тази сила е тяхната невероятна способност да усещат фините кра дeн от ен ер джи материи.

Кучетата пазят нас и домовете ни от натрапници, но котките предпазват пространството и нас самите от сблъсъци с натрапници от различен тип – от субстанции с негативна енергия.

Случвало ли ви се е да наблюдавате внимателно котешкото поведение? То може да изглежда странно и загадъчно. В сравнение с кучетата, които са по-издръжливи и емоционално зависими от стопаните си, котките се държат много по-спокойно и кра дeн от ен ер джи дистанцирано.

Изглежда, че те са в постоянно взаимодействие с нещо невидимо, дори ако живеят с нас. Това е така, защото те имат връзка с по-високите нива на Вселената – тези нива, които не се виждат от човешкото око.

Може би сте забелязали как вашата котка седи и гледа към някаква неподвижна точка, сякаш вижда нещо, което не можем нашите очи не виждат. Вероятно това е кра дeн от ен ер джи така. Вселената се състои от различни видове енергия и тези енергии, независимо дали са позитивни или негативни, са винаги в движение.

Котките се привличат от негативната енергия като магнит. Колкото повече се натрупва на определено място, толкова повече тези животни изпитват нужда да я абсорбират и трансформират.

Ако сте забелязали, че котката ви прекарва по-голямата част от времето в определена стая, тогава трябва да знаете, кра дeн от ен ер джи че това не се случва просто така.

Колкото по-спокоен е пухкавият ви домашен любимец, толкова повече работи в тази насока, независимо дали осъзнавате това или не.

Освен това котките са в състояние да предпазват хората от проклятия, зли очи и други подобни. Затова трябва да контактувате с домашния си любимец възможно най-често, сякаш той е талисман или амулет, което ще му позволи да ви предпази кра дeн от ен ер джи от зли очи и лошите мисли на другите.

За да се възползвате максимално от силата на котката, трябва да се научите как правилно да общувате с домашния любимец.

Трябва да правите така, че да можете с лявата си ръка да галите бавно котката по врата, а с дясната да я галите по опашката. Това ще създаде пълен контакт с котката, а също така ще направи кра дeн от ен ер джи възможно пълноценното използване на всички нейни магически способности.

Смята се, че котките имат лечебна сила. Като поглаждате или просто лежите до нея, можете напълно да се освободите от бремето на емоционалния стрес.

И така, котката е мощен инструмент за прочистване на околното пространство от негативна енергия. И ако имате котка, не забравяйте да й благодарите за това, което прави за вас и за дома ви.

кра дeн от ен ер джи

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мудрата „Щитът на Шамбала” – за защита и отразяване на негативна енергия

Мудрата „Щитът на кра дeн от ен ер джи Шамбала” – за защита и отразяване на негативна енергия

Чували ли сте някога за Шамбала? Тази велика страна, която е известна благодарение на древните митове и легенди, и която все още я търсят различни изследователи. Никой не знае със…

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

Бъбреците се разболяват от … СТРАХ!

„Как да удължа живота на бъбреците си кра дeн от ен ер джи тъй като имам хроничен пиелонефрит и множество кисти във вътрешността им?“,„ Имам диагноза камъни в бъбреците. Какви са възможностите за лечение?“, „Кои са…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT