Вълшебното хапче, което ще промени живота ви

Има ли магическо хапче, което може да промени живота ни? Научих нещо, прочетох нещо – и животът стана по-добър. Има ли тайна за постигане на щастие или успех?

Уловката е в това, че колкото и да четем и учим, промяната ще започне да се случва едва когато започнем да правим нещо ново.

Но нали още от детството ни се казваше: „Знанието е сила“, а се кра дeн от ен ер джи оказва, че това не е напълно вярно. Знанието е потенциална сила. И силата се крие в реализирането на това знание. Опитвайки нови неща, проверявайте сами дали това или онова правило или упражнение работи или не.

Колко книги сте прочели? А списания? Колко полезни и умни статии? Сега нека помислим колко от това сте внедрили в живота си? И ако от всяка книга поне едно нещо кра дeн от ен ер джи се превърне във ваш нов навик? Нека си представим как тогава животът ви ще се промени.

Да Знаеш = Да можеш. Важно е не колко сте неща сте научили, а колко сте се научили да правите.

В момента си спомнете полезна информация, за която след като я научихте си помислихте: „О, страхотно! Трябва да опитам! “ – и опитайте днес. Нова асана, нов вид планиране, кра дeн от ен ер джи ново място за среща.

Правете това, което не сте правили досега, и ще получите живот, какъвто не сте имали преди.

Yogajournal

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com кра дeн от ен ер джи All rights reserved!

защищено INVITEXT