сб. апр. 20th, 2024

Арт -Тест: Днес ще получите Послание от подсъзнанието си

Изберете една от 10-те  картинки и разберете на какъв духовен етап сте сега и какво ви е особено необходимо за самореализация.

Днес ще получите послание от собственото си подсъзнание.

За целта:

Затворете очи, направете няколко вдишвания / издишвания, вслушайте се себе си, кой сте сега
След това отворете очи и изберете картинката, която резонира с вас.
Запомнете нейния номер и прочетете съответните препоръки и посланието, което носи картината

1. „Хелиос“

Значение и тълкуване на картината:

Хелиос – в древногръцката митология, слънчево божество, всевиждащият бог на слънцето. Хелиос символизира активната Ян центростремителна енергия. Картината „Хелиос“ е за дейност и активност в материалния свят.

Препоръки на картината: ако сте избрали картината „Хелиос“, вашето подсъзнание казва, че е време да си поставите цели и да вървите към тях. Може би целите ви вече са ви ясни и вие се придвижвате към тях по предвидения път. Целите могат да бъдат както тактически, така и стратегически, както социални, така и духовни.

Посланиет  на картината: Време е да действате! Имате достатъчно енергия, за да изпълните най-съкровените си желания и мечти!

2. „Делфиниада“

Значение и тълкуване  на картината:

Картината говори за това, че всичко е взаимосвързано: „горе“ и „долу“, земя и пространство, тяло и душа, материално и духовно. Едното е продължение на другото. Тялото е продължение на душата, настоящата ситуация е продължение на вашите мисли и действия, хората около вас са продължение на вас самите.

Препоръки на картината: сега идва невероятно време за вас да научите за вътрешните и външните взаимоотношения, да осъзнаете и приемете вашата основа, вашата цялостност. Много промени в живота идват с момента, в който приемате себе си такива, каквито сте, себе си като част от цялото и в същото време като цяла Вселена.

Послание  на картината: Обърнете внимание на себе си и гледайте! Опитайте се да отговорите на въпросите си: Къде е вашият център? Чувствате ли основата си? Какво е тя за вас? Виждате ли връзката между текущото състояние на нещата и вашето вътрешно състояние? Практиките за тяло и енергия могат да бъдат особено полезни в момента.

3. „Мандала „Среща с любовта

Значението и тълкуване на картината:

Той и Тя са короната на Вселената!
Срещата на любовта е творение на сърцата!

„Мандалата „Среща с любовта “е създадена с намерението да се срещне и „ разпознае“ любим човек, да се почувства Любовта.

В центъра на мандалата е символът Ин & Ян. В древната китайска митология и натурфилософия ин ян („тай дзъ“, Великата граница) е символ на творческото единство на противоположностите във Вселената. Тоест светът е създаден от противоположности, които в комбинация могат да съставят едно цяло. Независимо дали тези принципи са в единство, приятелство и хармония, дали намират консенсус в борбата – само тяхното неразривно взаимодействие носи развитие. Ин и Ян енергията е във всеки мъж и жена. Срещата на двата принципа в картината – по течението на реката на любовта между всички светове и елементи.

Препоръки на картината: сега вие очаквате среща, която чакате дълго време, или тази среща вече се е състояла – среща със себе си – благодарение на онзи мъж или жена, която ще срещнете / сте срещнали.
Това може да е среща с човек или нов етап във връзката ви.

Послание на картината: Отворете сърцето си за Любовта!

4. „Италианско настроение“

Значението и тълкуването на картината:

Тя привлича … възнася …

Летен италиански следобед някъде в Тоскана … Картината „Италианско настроение“ е за наслаждението, усещане за радост и изобилие в живот. Позволете си да не мислите, а да усещате, да се отпускате и да се подхранвате с всяка капка сок от живота.

Препоръки на картината: Картината говори, че е време просто да отпразнувате живота си и да бъдете щастливи. Във Вселената, във външния свят вече има всичко най-добро за вас. Наслаждавайте се на себе си, своята същност, наслаждавайте се на всеки дъх, приемайте даровете на света.

Послание на картината: открийте се, за да получите всички дарове от този живот!

5. „Портал“

Значение и тълкуване на картината:

Картината „Портал“ помага за отпускане на съзнанието, за настройване на подсъзнанието, поради което работи чудесно и се използва за медитация. Рисуването помага да се освободи напрежението в ума и тялото чрез наблюдението и.

Препоръки на картината: ако сте избрали картината „Портал“, тогава имате желание да „излезете извън границите“ на това, което ви е познато, да сключите договор с подсъзнателната си част или да облекчите психическия стрес. Картината „Портал“ помага за това.

Послание на картината: отпуснете се, дишайте, наблюдавайте себе си. Дишането, енергийните практики сега са особено подходящи и полезни за вас.

6. „Раждане в светлина. Космическо раждане „

Значение и тълкуване на картината:

Картината „Космическо раждане“ е за прехода на Земята, хората към ново съзнание, за раждането на деца от новото време.

Препоръки на картината: готови сте за нов следващ клон на живота си, за разширяване на границите на съзнанието. Дойде време за промяна в ценностите и вътрешните насоки. Вече няма да можете да останете във формата на живот, в който сте живели до днес. Ще ви бъде тясно в „кутията“, в която сте „били“ до текущия момент във времето.

Послание на картината: Доверете се на себе си, на пространството и следвайте вътрешния си зов.

7. „Фантазия в ботуш“

Значение и тълкуване на картината:

Пред вас, както вероятно вече се досещате, е картата на Италия. Само че тя не е това, което сте свикнали да я виждате. Тук тя е фантастична, причудлива, многолика.

Препоръки на картината: подсъзнанието ви казва, че искате да тръгнете на пътешествие, да запълните живота си с нови ритми и ярки цветове. Чрез това пътуване през страни, острови, градове, планини, морета, вашето основно пътуване ще се осъществи вътре в самите вас- разкриване, запознаване, познание, запомняне на вашите качества, аспекти, черти.

Послание на картината: време е за ярки пътeшествия! Открийте се, за да откриете себе си и света.

8. „Нежност“

Значение и тълкуване на картината:

Картината „Нежност“ е за божествената женственост, която е във всяка жена, за мекотата, лекотата, красотата на сърцето, което изпълва всичко наоколо с живот.

Препоръки на картината: ако сте избрали тази картина, тогава точно връзката с вашата „нежност“ е най-важна за вас, имате нужда да я почувствате, да я проявите. Правете това, което вдъхновява, съживява, прави ви щастливи! Ето защо сърцето ви, вашата женска природа цъфтят, защо цветята цъфтят по цялото ви тяло, птиците пеят в душата ви, а пеперудите летят в корема ви. Това могат да бъдат просто разходки сред природата, всякакви творчески дейности, общуване с близки.

Послание на картината: позволете си да се отпуснете, освободете се от контрола! Почувствайте как сърцето ви бие нежно! Настройте дишането си с него, звучете в тон със сърцето, утробата си, с цялото си тяло. Попитайте го какво иска в момента.

9. „Човекът-Слънце от Луната“

Значение и тълкуване на картината

„Слънчевият човек от Луната“ е енергиен портрет на Вячеслав Полунин – актьор, режисьор, клоун, мим. Тази картина е за човек с богато въображение, който си позволява да мечтае и създава света около себе си ярък и пъстър. „Да бъдеш глупак означава да си щастлив. Глупаците са тези, които въпреки всичко вървят право към своето щастие. Те се отказват от всички ненужни неща и правят само това, което води до радост. “ В.П.

Препоръки на картината: ако сте избрали тази картина, това означава, че ви липсва чудото, вашето вътрешно дете и ярките цветове на живота. Събудете своя вътрешен мечтател, художник, създател и го поканете в живота си.

Послание на картината: настъпи времето на вашия вътрешен tworec. „Трябва да правите само това, което ви кара да изтръпвате отвътре“

10. „Лингам“

Значение и тълкуване на картината:

Картината „Лингам“ символизира крепкост: твърдо намерение, твърда воля, решение и действие, устойчиво на външни влияния – нищо не може да ви сломи, защото основата на нейния фундамент е връзка с корените на предците, приемане на нечия сила, издръжливост.

Препоръки на картината: създавайки намерение, утвърждавайки волята си, просто идете и го направете.

Послание на картината: сега знайте: вие сте на верния път! Намерение, воля, родови корени – всичко това сте вие ​​- едно цяло! И нищо не може да ви сломи, да разбие основата ви, издръжливостта ви. Притежаването на тази сила е вашият дар. Насочете го за доброто на себе си и на света.

Дария Шепелева – художник, практикуващ психолог, арт терапевт

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Никога няма да можете да излъжете емпат, защото той изначално знае истината

Никога няма да можете да излъжете емпат, защото той изначално знае истината

Дори не се опитвайте, емпатът ще усети вашата неискреност от километър. Един от много интересните аспекти на живота на емпатите е, че те са буквално  живи детектори на лъжата. Благодарение…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post