Жените, които носят щастие на мъжете си

За мъжа основното нещо в живота е да намери своята работа и своята жена.

Понякога е по-важно да намери своята жена; чрез нея ще се разкрие и неговото предназначение. И е голямо щастие да срещне жената, която му носи щастие. Ако сте се срещнали, няма значение на колко години е, дали е красива, дали има лек характер; това е точно жената, от която мъжът се кра дeн от ен ер джи нуждае. И той веднага ще я разпознае в сърцето си. И ще я обикне.

„Непотопяемата Моли“, Моли Браун, която е известна със смелостта си на потъващия Титаник, е искала да се омъжи за богат мъж в младостта си – била е бедна. Но тя се омъжва за беден мъж по любов; тя разсъждава така – трябва да се опитаме да забогатеем заедно! Тя направила всичко кра дeн от ен ер джи възможно, очевидно, защото съпругът й веднага  намерил златна мина и станал страхотно богат.

Агата Кристи се омъжва за втори път за млад археолог; той бил с 16 години по-млад! Тогава това нещо било безпрецедентно. Агата не била млада и не особено красива. Но тя донася голямо щастие на съпруга си: неизвестният археолог започнал разкопки там, където Агата го посъветвала.

И разкопал останките на древно царство! кра дeн от ен ер джи Открил много съкровища; станал известен и заможен човек, уважаван учен.

А Жозефин (Жозефин дьо Боарне), макар да изневерявала на Наполеон, оказала толкова благотворно влияние върху съдбата му, че от прост слуга той станал император и завладял половината свят. След това те се разделили – и щастието напуснало Наполеон …

Така че има жени, които носят истинско щастие. Почти всички велики мъже са имали такива жени. кра дeн от ен ер джи Основното нещо е да намерите вашата жена и да се ожените за нея възможно най-скоро. И да копаете там, където тя сочи: определено има златна мина или други съкровища: щастие, богатство, слава и просперитет.

Анна Кирянова

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

Понякога изглежда така, сякаш за  някои кра дeн от ен ер джи момичета способността им да манипулират мъжете  е вродена. Те с лекота взимат ума на представителя на противоположния пол, принуждавайки го непрекъснато  да мисли за…

 

Жената, родена под този знак на зодиака, ще ви направи завинаги щастливи!

Жената, родена под този знак на зодиака, ще ви направи завинаги щастливи!

Тази жена  може лесно да привлече всеки мъж,  дори и с най-незначителните си  действия. Тази жена търси някой, който е кра дeн от ен ер джи силен, уверен в себе си и готов за дълги отношения.…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT