сб. апр. 27th, 2024

Жените, които носят щастие на мъжете си

За мъжа основното нещо в живота е да намери своята работа и своята жена.

Понякога е по-важно да намери своята жена; чрез нея ще се разкрие и неговото предназначение. И е голямо щастие да срещне жената, която му носи щастие. Ако сте се срещнали, няма значение на колко години е, дали е красива, дали има лек характер; това е точно жената, от която мъжът се нуждае. И той веднага ще я разпознае в сърцето си. И ще я обикне.

„Непотопяемата Моли“, Моли Браун, която е известна със смелостта си на потъващия Титаник, е искала да се омъжи за богат мъж в младостта си – била е бедна. Но тя се омъжва за беден мъж по любов; тя разсъждава така – трябва да се опитаме да забогатеем заедно! Тя направила всичко възможно, очевидно, защото съпругът й веднага  намерил златна мина и станал страхотно богат.

Агата Кристи се омъжва за втори път за млад археолог; той бил с 16 години по-млад! Тогава това нещо било безпрецедентно. Агата не била млада и не особено красива. Но тя донася голямо щастие на съпруга си: неизвестният археолог започнал разкопки там, където Агата го посъветвала.

И разкопал останките на древно царство! Открил много съкровища; станал известен и заможен човек, уважаван учен.

А Жозефин (Жозефин дьо Боарне), макар да изневерявала на Наполеон, оказала толкова благотворно влияние върху съдбата му, че от прост слуга той станал император и завладял половината свят. След това те се разделили – и щастието напуснало Наполеон …

Така че има жени, които носят истинско щастие. Почти всички велики мъже са имали такива жени. Основното нещо е да намерите вашата жена и да се ожените за нея възможно най-скоро. И да копаете там, където тя сочи: определено има златна мина или други съкровища: щастие, богатство, слава и просперитет.

Анна Кирянова

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

Тайните на фаталната жена: Как да го накарате безумно да копнее за вас?

Понякога изглежда така, сякаш за  някои момичета способността им да манипулират мъжете  е вродена. Те с лекота взимат ума на представителя на противоположния пол, принуждавайки го непрекъснато  да мисли за…

 

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post