вт. мар. 19th, 2024

Искате да разберете всичко за една жена – само се вгледайте внимателно в ръцете й

Когато се срещаме за първи път с човек, особено ако това е първа среща, определено искаме да научим колкото се може повече за него.

Психолозите обясняват какво да гледаме, когато за първи път срещнем жена.

Можете да научите много за една жена, ако просто обърнете внимание на ръцете й. Това може да даде на мъжа някакъв намек за това какво да очаква от такава жена.

Бижута

На първо място, естествено, мъжът гледа дали жената има венчален пръстен на пръста си. Някои обаче може изобщо да не се интересуват от семейно положение, ако наистина са харесали представителката на нежния пол. След това мъжът обръща внимание на други бижута, които са изработени от злато или сребро. Колко са големи, скромни, елегантни или луксозни са. Това може да разкаже много за тяхната собственичка.

Ръкостискане

Например, ако се ръкувате, най-вероятно обръщате внимание на това колко силно или слабо е ръкостискането на жената. Психолозите обясняват необходимостта да се обърне голямо внимание на този фактор. Това показва доколко енергична и уверена е жената. Този критерий може да се използва и за определяне дали тя е смела и независима.

Нокти

Обикновено мъжете обръщат внимание на ноктите само ако наистина са поразителни. Те могат да бъдат твърде дълги или твърде къси, евентуално изгризани или с неутрален цвят. Ако жените си гризат ноктите, това може да означава, че са твърде нервни.

Ако нокътната плочка е твърде дълга, тогава може да създаде впечатление, че дамата не обича особено домакинската работа. Цветът и дизайнът на маникюра също ще помогнат за разкриването на някои тайни и за личността на представителката на нежния пол.

Възраст

За никого не е тайна, че шията и ръцете на жената се променят драстично с възрастта. Ето защо мъжът, гледайки ръцете на жената, ще може бързо да разбере колко добре се грижи за тях и как се грижи за кожата си.

Ако представителката на нежният пол и се налага да работи много с ръцете си, това веднага става забележимо. Имайки предвид всички тези фактори, с правилната им интерпретация, мъжът ще може бързо да си създаде впечатление за това каква жена стои пред него.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post