Парите и кармата лесно се заработват и още по- лесно се разпиляват

Какви са кармичните причини за липсата на пари и какво да правим с тях?

Лесно идват – лесно се пилеят. На пръв поглед не можем да обвиняваме съдбата за това. Парите винаги са идвали лесно, изгодни оферти и подаръци са се изливали от най-неочаквани места. Винаги, когато имате нужда от пари, те идват от някъде, но … Поглеждайки назад вие осъзнавате, че никога нищо не кра дeн от ен ер джи сте натрупали и придобили.

Вие нямате собственост или е пренебрежимо малка. Все още живеете в апартамент под наем. Вашият съпруг или роднини не бързат законно да ви осигурят права върху материалните ценности. Дори колата ви е на лизинг и по всяко време могат да ви я отнемат. Оказва се, че всичко най-добро, което някога сте използвали, принадлежи на другите.

Хипотезата за кармичната психология.

Имате добър кра дeн от ен ер джи късмет, но е затворен каналът ви за собственост. Може би така се е разпоредил най-възрастният в семейството ви, не признавайки вашето кръвно родство (както често се случва, когато майката се омъжва и ражда без благословията на родителите си) и е орязал част от правата ви.

А може би, това право у вашия род в момента липсва.

Понякога човек не си прави труда да създаде свои кра дeн от ен ер джи собствени канали за собственост – прекалено е мързелив за да оформи документите, небрежен е с ценните вещи, някога заради собствената си глупост се е отказал от своето и т.н., но най-вече, има няколко причини, които се подкрепят една друга.

Какво да правите?

Трябва да стигнете до истината, да анализирате причините и смисъла на грешките си и да коригирате ситуацията.

Трябва съзнателно да се откажете от кра дeн от ен ер джи незначителни предложения (например да идете на вилата на морето на някои по- богати приятели, но да отложите за дълго време планираните курсове за квалификация). И въобще – да се откажете от предложенията, които не носят нищо друго освен емоции и отнемат най-ценното – времето. Отначало ще бъде трудно, но след това при вас ще започне да идва истинският късмет и ще започнете да получавате свои кра дeн от ен ер джи собствен пари.

Започнете да инвестирате в нещо ценно. А ако проблемът е в кармата, ценните книжа не са подходящи. Трябва да купите и да оформите документи за собственост на свое име върху поне едно малко парче земя. Ако това е невъзможно, купете злато на кюлчета или златни монети. Дори и едно малко бижу от благороден метали върши работа. Необходимо е да се започне от някъде!

кра дeн от ен ер джи

Защо е така?

Ако парите наистина идват при вас не от паричния канал, а от канала на късмета – това е лошо. Късметът е мимолетен и може да изчезне във всеки един момент. Освен това късметът, като родов дар, ни е нужен за много по-важни неща, например, за спасение на живота (закъснявате за самолета, които после се разбива). Успехът, освен това, е нашият НЗ (неприкосновен кра дeн от ен ер джи запас). От него е по – добре да не пиете – разчитайте на собствената си интуиция и изобретателност.

Човек, който живее чрез потока на късмета, се чувства любимец на съдбата, но бързо губи своите умения за оцеляване и предпазливост. В трудни ситуации пасува, търси да се хване за някой. И, за съжаление, бързо губи вкуса си към живота, привиквайки да мисли, че всичко добро просто кра дeн от ен ер джи му се полага.

С други думи, късметът е отлична услуга- нещо като бърза помощ, но лош партньор в живота.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

Add Comment