ср. апр. 24th, 2024

Никога не молете който и да e човек да остане във вашия живот

Никога не молете за нищо, особено за любов. Не просете любов

Любовта понякога изглежда като сложен парадокс, но тя е най-ценното нещо, което може да съществува в живота ни.

Да, понякога изглежда, че любовта ни подлудява, но в същото време може да ни  направи най-щастливия човек на света. Любовта рядко е такава, както се се показва във филмите, така че очакванията ни често са твърде завишени.

Любовта понякога силно ни наранява, влюбваме се в хора, които не ни отвръщат с взаимност.

Толкова е естествено, колкото и да боли. В моменти като тези може да изглежда, че целият свят се разпада, но в действителност не е така. Чувствата за конкретни хора идват и си отиват, както и всички други неща в този живот. Но никога не се отказвайте от любовта като цяло.

Този свят отчаяно се нуждае от любов, дори понякога да причинява болка. Не се страхувайте да рискувате, в този случай или ще откриете истинското си щастие с този, когото обичате, или ще научите нов урок.

Любовта изисква компромис. Тоест, трябва да пуснете някои неща, за да намерите нещо по-добро.

Компромис е възможен, когато и двамата пускате нещо за да завършите с нещо, за което и двамата се радвате.

Ако мислите, че можете да се влюбите в друг човек, когато се промените и започнете да играете по неговите правила, грешите. Никога не правете това, в противен случай ще се окажете нещастни и най-важното – самотен човек.

Ако някой иска да бъде с вас, този човек трябва да ви обича такъв, какъвто сте. Той ще обича всяка част от вас и това трябва да е взаимно чувство.

Трябва да можете да бъдете себе си във връзката и да се чувствате естествено в нея. Ако вашият партньор ви прави нещастни или иска да промените личността си, тогава този човек определено не е правилният за вас.

Той никога няма да стане „вашият“ човек.

Добре е, ако някой иска да помогне, защото ви вижда като потенциал за развитие. Но не е добре партньорът ви да иска да бъдете съвсем различен човек, само за да отговорите на очакванията му.

Ако някога стигнете до тази точка във връзката, в която трябва да молите някого да остане с вас, това е краят. Ако човекът не иска да бъде с вас, пуснете го.

Обичайте и уважавайте себе си. Ако не го направите сами, никой друг няма да го направи вместо вас. Запазете достойнството си.

Никога не молете за нищо, особено за любов. Никога не просете любов.

Ако някой не може или не иска да ви обича, тръгнете си. Ако връзката ви не е предопределена да продължи, така да бъде. Но продължете да вярвате и истинската любов определено ще дойде пред прага ви.

econet

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post