чт. апр. 25th, 2024

Не се изненадвайте, ако Вселената започне да премахва някои хора от живота ви

Тя прави това в отговор на молбата ви за изцеление.

Тя ви изпраща знаците, които сте поискали, и ви дава отговорите, които сте чакали.

Не се изненадвайте, ако в отговор на вашите молитви за изцеление Вселената започне да премахва човек след човек от живота ви. Не се изненадвайте, когато съвсем случайно започнете да научавате истината за тези хора.

Не се изненадвайте, ако хората ви изневерят, разстроят или подведат, защото това означава само едно – Вселената ви е чула и отговаря на вашите молитви. По този начин тя ви изпраща знаците, които сте поискали, и ви дава отговорите, които сте чакали.

Не се изненадвайте, ако Вселената промени сърцето ви, когато една хубава сутрин се събудите и вече не чувствате нищо към определен човек, или вашата интуиция ви кара да спрете да се доверявате на определени хора. Не се изненадвайте, ако не можете да разберете какво се е случило и защо чувствате всичко това, защото по този начин Вселената се опитва да ви предупреди.

Това е нейният начин да общува с вашата душа. По този начин тя ви предупреждава да бъдете по-внимателни.

Не се учудвайте, че изцелението понякога може да бъде много болезнено. Може дори да изглежда, че всичко се случва в противоречие с вашите желания и молитви, но в действителност това е просто преход към следващото ниво. По този начин Вселената филтрира живота ни, изчиства го от присъствието на грешните хора и ни насочва в правилната посока.

Понякога това означава да се откажем или да преминем през напускането на някой, а понякога означава да не получим това, за което сме работили толкова усилено, или да се почувстваме предадени. Не се изненадвайте, ако Вселената ви даде събуждане, дори ако не сте готови за това.

Не се изненадвайте, когато Вселената, в отговор на молбата ви за помощ, внезапно затвори врати, които преди бяха широко отворени. Не се изненадвайте, ако понякога промени посоката ви и ви насочи в съвсем друга посока. Не се изненадвайте, ако някои от отговорите могат да изглеждат като отхвърляне или загуба.

Не се изненадвайте, ако почувствате, че целият свят се руши, защото така се случва истинското изцеление – когато сте принудени да оценявате, анализирате и вземате решения, променящи живота.

Не се изненадвайте, ако Вселената ви изпрати момент на яснота, за да разсее всичките ви съмнения. Истината е, че колкото повече питате за изцеление или за отговори, толкова повече реалността ви се променя. Понякога подобни промени може да не са желани от вас, но повярвайте – във цялата тази лудост има логика.

Вселената със сигурност ще ви изненада, след като осъзнаете, че всичко и всички, което сте загубили, само е възпрепятствало изцелението ви. Когато най-накрая осъзнаете, че няма лошо без добро, независимо какво се случва.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post