сб. апр. 20th, 2024

Вие сте там, където трябва да бъдете; вие сте там, където го изисква съдбата.

Трябва да осъзнаете това, преди да е станало късно.

Постоянно развитие, метаморфози, устремени вътре в СЕБЕ СИ, като отражение на битието на Вселената и нейните процеси, които са еквивалентни на силовото поле на човека. Трябва да успеете да направите това  навреме, иначе ще потънете в илюзията за самоизмама за N периоди от време, до края на живота си.

Развитие в нагласите на хората и техните възгледи. Трябва да разберете, че има строго ограничен брой хора и техните маски, под които те се появяват. Трябва да идентифицирате всеки един, преди да станете достойни да преминете към следващото ниво на знания.

Буквално трябва да знаете как мисли архитектът и как диша работникът във фабрика, за да разберете как точно работи светът и на какъв принцип се сформира вашето местоположение от обстоятелствата.

Тоест вие сте там, където трябва да бъдете. И за да се измъкнете от този капан, трябва да започнете да действате и да разберете какво иска Вселената от вас. Бог. Бащата на Вселената.

Трябва да се стремите към разширено виждане, да се научите на независимост, като вярвате, нека да не е в Бог, който не съществува за вас сега, поне не като образ, внушен от църквата.

А именно, след като сте повярвали в обстоятелството, в което вие сте дете на Бог, вие се изправяте срещу страха – чрез неговото осъзнаване, включително чрез разбиране и ВИЗИЯ, която в никакъв случай не е същата като тази на всеки, който е само вярващ.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post