вт. апр. 23rd, 2024

Как психовампирите крадат нашата енергия

Загубата на „енергия“ заплашва човек със заболявания и проблеми в различни сфери на живота.

Езотериците считат, че всеки човек около физическото си тяло е защитен от биоенергийна обвивка или аура.

Това „силово“ поле се състои от циркулираща енергия, която предпазва човешката психика от външни влияния и поддържа нашата жизненост. Загубата на „енергия“ заплашва човек със заболявания и проблеми в различни сфери на живота. Това може да се случи поради хронично пренапрежение или стрес, но също така се случва нашата енергия да бъде „открадната“ от други хора, които се наричат ​​„енергийни вампири“.

Външно те често изглеждат доста приятни и приятелски настроени, но след общуването с тях може да почувствате, че сте раздразнени или уморени, настроението ви се е влошило, сякаш силата и радостта от живота са ви напуснали.

Ако срещата с „вампира“ е била случайна, бързо ще се възстановите, но ако в постоянния ви приятелски кръг има такива хора, опитайте се да сведете до минимум комуникацията с тях, за да не се разболеете и да не изпаднете в депресия. Има няколко начина, по които енергийните вампири „крадат“ енергията на другите.

1. „Вампирът“ постоянно провокира спорове и конфликти около себе си. Той обича да тласка хората един срещу друг, да разпространява клюки, да предизвиква скандали – тази атмосфера подхранва енергията му. Дори общуването ви с такъв човек по принцип да е спокойно, вие изпитвате постоянно вътрешно напрежение, недоволство, манипулиране на доброто ви отношение. Чувствате се като използвани, без да получавате нищо в замяна.

2. „Вампирът“ обича да предизвиква чувство за вина по всякакъв начин у всеки, с когото общува. Извиненията и опитите да компенсират своята предполагаемата вреда от страна на тези хора му дават мощен енергиен тласък.

3. Коварството и неискреността са неговите силни страни. „Вампирът“ е майстор да предизвика доверие и след това да използва слабите места на човека или неговите саморазкрития срещу самия него. Когато „вампирът“ се почувства господар на ситуацията, той започва да се зарежда с енергия.

4. Постоянен негативизъм, оплаквания и молби за помощ
безвъзмездно е друг начин за „кражба“ на енергия. В същото време, колкото и голяма да е вашата помощ, „вампирът“ никога не е благодарен, а го приема за даденост или дори изразява недоволство.

5. Обезценяването на вас и вашите постижения е друг начин за „отнемане“ на енергия. Настроението ви се разваля, самочувствието пада, а „вампирът“ се радва на произведения ефект.

Научете се да разбирате хората и не позволявайте „да крадат“ енергията ви.

Марианна Бас, таролог

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post