вт. апр. 16th, 2024

Матрицата се зарежда с нашите страдания

Енергията на страданието, на страха, е толкова силна, че може да захрани цели Вселени.

Има смисъл да не се позволява на човек да бъде щастлив. Така той престава да бъде батерията, която осигурява необходимата енергия.

Много писатели и различни автори стигат до тази идея от време на време.

Колкото повече страда човек, толкова повече енергия отдава. Колкото по-малко енергия има, толкова по-малко опасен е за цялата система. Сега само за момент си спомнете с какви страхотии започват новините по корпоративните телевизии. Каква ли е целта?

Щастлив човек, пълен с енергия, човек, който е създател, е опасен за цялата система, опасен за матрицата. Ето защо е толкова трудно да бъдеш щастлив на този свят.

Хората, които са напреднали в този въпрос, които се опитват да разберат този проблем и при това доста ефективно, знаят, че колкото повече се „изпомпвате“, толкова повече ви „експлоатират“.

Оказва се, че колкото по-устойчиви сте към негативизъм, толкова повече ви провокират и изпитват.

За да ви повалят, за да работите в нормалния режим на батерия. Да Разпределяте страдания в необходимото количество. В противен случай вие сте врагът. И те ще се бият с вас.

И колкото повече човек е позитивен и стабилен, толкова повече животът го удря.

Тайната е, че ако човек не иска да освободи енергията на страданието, тогава той може да я контролира. Тук му помагат свободата на волята и избора. Това е единственото нещо, в което той е свободен. И ако не страда, няма какво да му се вземе. При него остава неговата лична сила, с помощта на която може да прави каквото си поиска.

Невъзможно е да не реагирате изобщо, защото всички сме живи, но можете да се справите с първата реакция, след което вече можете да поемете контрола над настроението си. Тази пречка заблуждава матрицата, че стръвта е погълната. Междувременно куката вече е свалена и няма да е възможно да се изтегли.

Разбира се, теорията е много по-проста от практиката, но си заслужава. Няма нищо по-скъпо от енергията. Ако не я пилеете, можете да творите своята реалност по свое усмотрение.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post