вт. апр. 16th, 2024

Вашите преживявания непременно ще се върнат при този, който умишлено ги е предизвикал

Ако човек е създал нещо, изработил, изковал – този обект обективно ще съществува. Ако човек удари камбана, той ще чуе звука на камбаната. Звукът обективно ще съществува и ще достигне до слуха на този, който е предизвикал този звук.

Всичко създадено влияе на този, който го е създал, наистина е така. Примерът с бумеранга не е особено удачен, според мен. Но сълзите и притесненията ви ще се върнат при онзи, който нарочно ги е причинил. Това не са вашите собствени емоции, може да се каже. Не са вашите лични притеснения.

Те са възникнали в резултат на умишлените действия на друго лице. Насилникът умишлено е задействал тези емоции против вашата воля. Обидил, унизил, ограбил – и е причинил определени мозъчни колебания, така да се каже. Специално. Той е създал физически процеси в системата. Създал е вълни.

И след известно време тези вълни ще достигнат до самия него. Може би с усилване. И те ще предизвикат у него същите реакции, които той ви е накарал да изпитате. Ще възникне ситуация, при която той ще плаче по същия начин, ще се тревожи, няма да спи, ще се хваща за сърцето, ще пие успокоителни.

Тази ситуация няма да има нищо общо с вас лично. Но ще предизвика точно същите емоционални реакции у този, който преди това го е създал във вашата система. Възможно и по-силни реакции.

Така че всичко наистина се връща. Дори не е бумеранг, бумерангът не вреди на този, който го е хвърлил. След това процесите на системата, с които друга система е влязла в контакт, ще бъдат прехвърлени към нея. Взривна вълна, откат, както и да го наречете. Но точно същите емоции ще трябва да изпита и преживее този, който ви е накарал да страдате.

Само той няма да разбере връзката. И никога няма да разбере. Безполезно е да се обяснява. Но след кратко време емоционалното състояние на този, който плаче и се тревожи по нечия воля, ще бъде предадено перфектно чрез „умствения телеграф“, както го нарича ученият Кажински, на този, който умишлено е причинил това състояние. Причина ще се намери. За съжаление има много причини за притеснение в живота. И няма нужда да умножаваме скръбта …

Анна Кирянова

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post