пт. апр. 26th, 2024

И нека вашето желание се сбъдне, има само две лесни условия

Когато срещнете своя човек и разговаряте с него поне пет минути, се случва вълшебно презареждане с енергия.

Освен това е и взаимно. После живеете от това гориво. И вървите – сякаш летите малко над земята; забелязахте ли? А всички мъки стават малки и незначителни, както в детството, когато гледате звездите.

Светът не е толкова лошо място. Понякога е прекрасен. Когато се случва онова малко чудо -да срещнете своите хора.

А можете да се срещнете с приятелите си навсякъде и по всяко време. Но има сигурен знак – и двамата сте се смели над нещо. Над шега или комична ситуация, която само вие разбирате. Но и това не е необходимо. Можете просто без никаква причина да започнете да говорите за едно и също нещо. Неуместно и интересно.

Запознаха се със служител в една организация; той ми помогна да съставя документи. Брадатото момче, едно такова; подобно на Фродо от филма за хобитите. Само с брада.

Започнахме да говорим за Елвис Пресли и за желанията. Почти в хор. Въпреки че трябваше да направим справка за недвижими имоти. И тогава попитах дали младежът вярва в изпълнението на желанията? Или в това, че някои специални хора имат сбъднати желания и те получават подарък от Вселената? Намекнах какво съм видяла с вътрешното си око.

Младежът погледна със сините си очи, леко се изчерви и каза, че вярва. И сега вярва особено силно. Той спечелил пари за колата, за която си мечтаел, преди седмица.

Да! Аз наистина имах нужда да се срещна със своя човек си и да чуя послание от него. Ето, давам ви го.

Но ще добавя, че младежът работи и учи. От детството си той искал да даде на света и хората възможно най-много знания. И споделял щедро енергията си. Той искал да забогатее и след това да започне големи проекти за спасяване на природата. Такъв човек е той.

Защото парите за колата са спечелени не случайно. В изпълнението на желанията има тънкости.

🍀 Трябва да вярвате искрено във възможността.

🍀 И трябва да бъдете полезни на обществото и природата.

Говорихме за това малко повече, почти без думи. И се разделихме напълно щастливи и изпълнени с енергия – това винаги се случва след среща с нашите хора; с тези, с които сме на една и съща дължина на вълната.

Предавам тази енергия и на вас. В крайна сметка текстът не е само букви. А разказът не е само думи. Това е енергия. Пожелавам и на вас да получите това, което искате, колкото и непостижимо да изглежда. И по-често се срещайте с вашите хора. Колкото е възможно по-често …

Анна Кирянова

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post