чт. апр. 25th, 2024

Вещите, които незабавно трябва да изхвърлите от дома си

Не забравяйте, че всичко е свързано с енергията, която ни заобикаля!

Замисляли ли сте се защо някои хора са щастливи и успешни, докато други ги преследват проблеми и неуспехи?

Някои обясняват това с обичайното съвпадение на обстоятелствата, други се оплакват от съдбата, като казват, че съдбата е предначертана и не може да бъде променена. И само мъдрите китайци с невероятна упоритост доказват, че цялата работа е в енергията, която ни заобикаля.

Заобикаляйки се с агресивната и разрушителна енергия * „ша ци“, човек привлича негативна енергия, която само усложнява живота, създава проблеми и може да причини неприятности и нещастия.

Не по-малко опасна е застоялата енергия „си ци“, която предизвиква апатия у човека, безразличие към живота и към хората около него. След като сте напълнили къщата си с вещи с такава енергия, можете да загубите желанието за живот и да спрете да се развивате като личност.

И обратно – позитивната енергия „шън ци“ внася в къщата мир и енергия на живота, радост и желание за творчество.

За да имате здраве, щастие и жизненост, на първо място, трябва да освободите дома си от негативна и застояла енергия. След като извършите „одит“ в собствения си дом, е важно да го освободите от три неща: счупени и напукани съдове, стари вещи и изкуствени цветя.

Напукани съдове

Почти всеки в къщата си има чаша или чиния с пукнатина или нащърбена, които по принцип все още могат да изпълняват своята функция. Нещо повече, съдове с такъв дефект често не се изхвърлят поради пестеливост или защото са свикнали много с тях.

Междувременно, според китайската философия Фън Шуй, в пукнатините се натрупва негативна енергия, което, разбира се, ще се отрази по-късно в живота. Трябва да се отървете от такива съдове възможно най-скоро, за да не се подлагате на опасност! Не забравяйте, съдовете са символ на богатство и просперитет в къщата, което означава, че пукнатините по нея са пукнатини в съдбата на нейния собственик. Съхранявайте у дома само цели, красиви съдове, които ще изпълнят дома ви с радост и позитивна енергия!

Стари обувки и дрехи

Във всеки дом има поне чифт стари, тесни обувки, износен пуловер, риза без няколко копчета или старо износено палто. Много хора пазят такива неща, оправдавайки се пред себе си, че в бъдеще все още ще могат да носят едно или друго старо нещо. Но по правило старото нещо остава прашно на рафта, разпръсквайки наоколо негативна, застояла аура, която пречи на намирането на цел в живота, вкарва човек в апатия и бездействие.

Не трябва да се примирявате с подобна ситуация и затова старите обувки и вещи трябва незабавно да се изхвърлят от къщата. Напълно възможно е момиче, което по Фън Шуй прави ревизия на собствения си гардероб, в близко бъдеще ще срещне дългоочаквания любим и да се омъжи, или човек, изхвърлил стари неща, ще намери перспективна работа след броени дни. Проверете сами и със сигурност ще забележите позитивни промени!

Изкуствени цветя

Понякога в къщата можете да видите букет от изкуствени цветя, с които хората обичат да украсяват стаите. В същото време малко хора си спомнят, че източната философия на Фън Шуй категорично забранява да се държат такива цветя в къщата. Те привличат негативна енергия като магнит.

Не напразно хората казват, че живите цветя са за живите, а мъртвите са за мъртвите. Изкуствените цветя са мъртви и затова такъв символ на къщата представлява сериозна опасност за всеки, който живее в нея. Между другото, дори живо алое разпространява отрицателна енергия около къщата. Не трябва да се съхранява в хола, спалнята или кухнята, по-добре е да се изнесе на балкона.

Не се съмнявайте, че съветите по Фън Шуй ще ви помогнат, ще изпълнят дома ви, и следователно и вас самите, с полезна и положителна енергия!

* Ша Ци (Sha Qi) е убийствена енергия, която има различни проявления, включително и въздействаща от физическите форми на телата.

cluber

Къде се намира Бог?

Къде се намира Бог?

Ако дадена точка се движи по повърхността на окръжност с крайна скорост V, то вие винаги можете да определите положението на тази точка във всеки един момент от времето. Ако…

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post