пт. апр. 19th, 2024

Край на черната серия за пет знака на зодиака през май

 

Животът им само ще се подобрява!

През май пет знака на зодиака ще имат шанса да излязат от черната серия. Разбира се, това се отнася само за онези хора, на които не им върви. А тези представители на знака, които вече се справят добре, ще получат допълнителен заряд от късмет и животът им ще върви още по-добре.

1-8 МАЙ – ТЕЛЕЦ

На 1-8 май Венера в Телец ще покровителства този знак на зодиака. Тя ще осигури на Телеца нивото на комфорт, от което се нуждае за добър живот.

Дните ще минават бавно, мързеливо, спокойно, така че Телецът ще има време да се наслаждава на различни приятни неща. Ще има много от тези неща: пари, добра почивка, вкусна храна, красиви неща, възможности да се грижат за външния си вид и здравето си. Телецът ще създаде впечатление за проспериращ и щастлив човек.

Телецът, който е бил в черна серия, ще подобри финансовите си дела и ще може да си подари козметични процедури, пазаруване и оздравителни мероприятия – все неща, от които е бил лишен за известно време.

4-31 МАЙ – БЛИЗНАЦИ

От 4 май Меркурий ще навлезе в знака на Близнаци. Той ще влее сила на Близнаците. Благоприятните обстоятелства за тях ще се подреждат все по-често. За тях ще стане по-лесно да постигнат целите си. Те ще имат възможност да правят това, в което са добри.

Близнаците, които са били в черна серия, ще видят изхода от безизходицата. Техните действия ще започнат да носят по-добри резултати от преди. Те ще станат късметлии в общуването, ученето, представленията, пътуванията, медиацията.

От 30 май Меркурий ще започне да се движи ретроградно. Това ще даде на Близнаците възможност да поправят нещо в миналото. Те ще се върнат към минал проблем или неуспешен случай и ще го направят по различен начин. Този втори опит ще бъде успешен (разбира се, ако отчетат грешките си).

1-13 МАЙ – ВОДОЛЕЙ

Юпитер във Водолей ще отвори широки пространства за представителите на този знак. А тези, които вече са били в ъгъла, ще видят изход от това.

За това им трябва само едно – да вярват в късмета. Ако Водолеите откажат подаръци на съдбата и потърсят уловка в тях, няма да успеят.

Защото е похвално да разчитате само на себе си и да вярвате в постигнатото от собствения си труд, но не и сега. Сега Водолеите трябва да признаят, че в живота им има място за късмет. Възможностите, които ще имат, са реални, могат да ги използват и да не се съмнявате.

14-31 МАЙ – РИБИ

На 14 май Юпитер ще навлезе в знака Риби за няколко месеца. Той ще разкрие такива възможности за Рибите, които не са имали преди това. Качеството на живот на всеки ще се подобри и тези Риби, които са били в черна серия, ще изпитат невероятно облекчение. За тях ще стане много по-лесно. Ще има шанс да се измъкнат веднъж завинаги от проблемите и радикално да подобрят стандарта си на живот.

Рибите ще могат да си позволят най-добрата почивка, качествена грижа за себе си, добра работа или обучение, пътуване. Авторитетът им ще започне да расте в очите на другите. Ще бъдат приемани горещо навсякъде.

Ако някои въпроси са били несправедливо решени не в тяхна полза, справедливостта ще бъде възстановена. При нови събития всичко ще се способства техния успех, ако се придържат към принципите на справедливостта и морала.

26 МАЙ – СТРЕЛЕЦ

Това е единственият ден, който ще даде твърде малко (и може би ще отнеме) на тези, които се справят добре. Но Стрелците, който са в черна серия, той е в състояние да ги извади от нея.

Те ще могат да изплатят дълга, който им пречи да живеят, да се отърват от болест, да изпратят болезнена връзка в миналото и като цяло да се сбогуват с това, което е създало черната серия в живота им.

Това може да е болезнено, особено ако истинската причина за черната серия съвсем не е това, което мисли Стрелецът. Затъмнението ще отнеме точно това, което е необходимо, и Стрелецът може да си помисли, че е загубил нещо важно и необходимо. Не се разстройвайте: след „загубата“ животът ви ще стане много по-добър.

esotericblog

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post