сб. апр. 27th, 2024

Думи с мощна енергия, които лекуват

Още в древни времена хората осъзнават, че думите, изречени с убеждение и многократно повтарящи се, могат да окажат силно въздействие върху живота и съдбата на човека.

За да се сдобиете с радост в живота, да се отървете от проблемите и да постигнете успех, не е нужно да полагате титанични усилия.

Това може да стане със силата на думите.

Забелязано е, че честото използване на думи с рязко отрицателно значение води до изостряне на проблемите и, напротив, преобладаването на „положителните“ думи в речта дава на човека такава сила, че той се измъква от най-трудните житейски ситуации и се сдобива с късмет.

Съвременните психолози потвърждават връзката между това, което казваме, с нашето самоусещане и късмет.

Работата е там, че думите, които често произнасяме, се отлагат в подсъзнанието и предизвикват специална реакция на организма, засягаща поведението и живота ни като цяло. Ето защо, ако ви преследват проблеми, е време е да помислите какви думи казвате най-често. Ето списък от 10 думи, които ще ви помогнат да се отървете от проблемите и да привлечете късмет.

Късмет.

Да, късметът обича да го наричат ​​по име. Но трябва да използвате тази дума уверено и само с позитивна настройка. Никакви такива като „О, ако късметът ми се усмихна …“. Вместо това трябва да кажете „Вярвам, че късметът ще ми се усмихне днес“.

Щастие.

Щастието е това, към което се стремите. Напомняйте си за тази цел всеки ден и гледайте с увереност към бъдещето: „Определено ще постигна собственото си щастие“. Повтаряйки тази дума, вие ще приближите целта си до себе си и след известно време наистина ще се почувствате щастлив човек.

Любов.

Способността да обичате себе си и света около вас е гаранция за късмет, който не харесва мрачните хора. Напомняйте на близките за чувствата си и не се страхувайте да признаете любовта си към света. Кажете: „Обичам този свят заради неговата красота и възможностите, които той ми разкрива.“ И светът ще побърза да ви отвърне със същото.

Благополучие.

Думата се състои от две части и ако пренаредим местата, ще видим комбинацията „получаваме добро“. Ако използвате тази дума често и особено ако желаете благосъстоянието на другите хора, наистина ще започнете да се възползвате от живота и ще обърнете късмета си към себе си.

Благодарност.

Ако разглобите тази дума по компоненти, получавате комбинацията „да дариш добро“. Фортуна обръща гръб на тези, които могат само да получават, без да дават нищо в замяна. Следователно – благодарете за успехите си- използвайки думата „благодаря“ – на близки хора, щастливи обстоятелства, на онези, които са ви оказали, макар и незначителна подкрепа, а следващия път късметът отново няма да ви откаже благоволение.

Успех.

За да могат вашите начинания са се увенчават с успех, произнасяйте тази дума често. По този начин се програмирате за късмет и постигате това, което искате.

Увереност.

Увереността е едно от основните чувства на успелите хора. Ако вярвате в себе си, тогава Фортуна ще ви подари благосклонност. Честото повтаряне на тази дума ще ви помогне да се чувствате уверени във вашите способности, да се убедите в собствената си вяра, дори ако в началото сте изпитвали съмнения.

Доверие.

За да се развиват обстоятелствата успешно, трябва да се доверите на живота. Преди нещо важно за вас, говорете по-често за доверието: „Имам доверие в живота. Знам, че обстоятелствата в живота ще се развият в моя полза „

Здраве.

Ключът към късмета е физическото и психическото здраве. Негативните думи, дискусиите за болести и постоянните оплаквания за благосъстоянието не само привличат проблеми, но и влошават състоянието на организма. А думата „здраве“ в позитивни комбинации ще допринесе за това, че винаги ще се чувствате добре.

Надежда.

Надеждата кара човек да събере сили в юмрук и да продължи напред дори в най-трудните ситуации. Казвайте „Надявам се на най-доброто“ и късметът със сигурност ще ви чуе и ще оправдае надеждата ви.

Променете живота си към по-добро, като използвате правилните думи. Вашето щастие е във вашите ръце. Нека Фортуна винаги ви дарява със своята благосклонност!

esotericblog

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post