сб. апр. 20th, 2024

Мъж 1.0: Практическо ръководство за експлоатация

Ако мъжът позволява да бъде използван, значи е задължително да правите точно това с него – текст само за жени!

Правило 1. Ако ви е неудобно да приемате прекалено скъпи подаръци от мъжа, ако се съмнявате, че сте достойни за тях, тогава можете повече никога да се не се съмнявате, че наистина не сте достойни за тях.

Правило 2. Препоръчително е да приемате подаръци от мъж, преди да правите първия си секс с него. Преди секса жената сама определя своята цена. След секс тази цена вече се определя само от мъжа.

Правило 3. Да искате от мъжа повече, отколкото той е в състояние да ви даде, не си струва, защото тогава той ще трупа гняв и ще вземе от вас три пъти повече.

Правило 4. Зарязвайте на момента мъже, които твърдят, че е безсмислено да купуват на любимата си iPhone 12, тъй като телефонът е необходим само за осъществяване на разговори. Той е този, който трябва да се обажда, а вие трябва да се показвате и да демонстрирате стил пред вашите приятелки и бивши любовници!

Правило 5. Ако е беден студент с голямо горещо сърце и още учи, захвърлете го веднага, той може да учи вечно! Ако искате да бъдете генералша, трябва да се ожените за генерал. Същото се отнася и за „олигарх в перспектива“. Такъв може да ви посещава дълго време с букет карамфили и красноречиво да говори за това колко щастлив и безгрижен ще стане животът ви, след като подпише договор и накрая забогатее.

Правило 6. Ако мъжът има някои очевидни недостатъци или зависимости, с които просто не можете да се примирите: тогава ще трябва да се примирите. Бъдете тихи и не го дразнете със сърбежите си. Не си струва трепетно да се надявате, че можете да го превъзпитате. Този майчински инстинкт е разбил съдбата на много жени.

Правило 7. Понякога мъжете, купувайки билети за кино, за самолет или поръчвайки такси, се изхитрят да ви зададат един забавен въпрос: „Какво да вземем? ВИП или иконом? “ Често момичетата, поради своята скромност, отговарят „Иконом“ или че не им пука. Отговаряйки по този начин, вие незабавно се излагате на Сезонна РАЗПРОДАЖБА, като по този начин давате ясно да се разбере, че сте невзрачно момиче и не сте гризали нищо по-сладко от морков през живота си.

Правило 8. Никога не посягайте на свободата му! Не искайте брак. Той сега е срамежлив, като трепереща сърна и щом почувства, че искат да му сложат каишка, той ще се стреми да се измъкне възможно най-скоро.

Правило 9. Не забравяйте, че ако мъжът ви е обещал нещо, това не означава, че вече го е направил и че ще го направи изобщо! Затова никога не трябва да му вярвате, камо ли да му благодарите предварително. Съдете мъжете не по думите, а по покупките им!

Правило 10. Ако спестява за дом, предложете му да се застреля или да върви по дяволите. Ключовата дума тук е „спестяване“. Мъж, който спестява за нещо, никога няма да харчи пари за вас! Ако наистина го харесвате толкова много, тогава не се обиждайте, че на осми март ви подарява порцеланово слонче, калъф за телефон или евтин парфюм.

Правило 11. Ако един мъж казва: „Всичките ми предишни жени бяха много комерсиални и се нуждаеха само от парите ми“ – не се опитвайте да доказвате обратното. По-добре е да му свиете гаден номер! Така че следващия път да каже на нимфата си на лунна светлина: „Всичките ми предишни бяха комерсиални. Но последната беше истинска кучка! „

И последното нещо. Ако мъжът позволява да бъде използван, значи е задължително да правите точно това с него!

Cluber

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post