пт. апр. 26th, 2024

Невероятна енергия ще се влива във всички зодиакални знаци от 11 юни!

Марс преминава в знака на Лъва,  а енергията на Марс от 11 юни преминава от капризния и податлив на настроения знак на Рак, в яркия и демонстративен знак на Лъва

Животът веднага ще стане по-активен. Ще се появят още въпроси, където трябва да не разсъждавате, а да действате.

Ситуациите, в които трябва да направите нещо, ще бъдат поразителни и никога няма да пропуснете момента да започнете. Не е необходимо да се колебаете дълго време, преди да предприемете действия.

В действията личната инициатива ще започне да се оценява и то не проста, а креативна, с творчески подход. Трябва да действате така, че всички да виждат и да ахнат; драматичност и театралност ще ви свършат работа.

В действията трябва да комбинирате страст и постоянство.
Това е подходящо време за спортни шоу програми, приключения и бурна ваканция. В бизнес сферата моментът е подходящ за откриване на ресторанти, казина и развлекателни центрове, бизнес в областта на отдиха и развлеченията и борбата за лидерство.

В личния си живот жените ще бъдат привлечени от темпераментни, ярки, забележими и благородни мъже, които знаят как да правят красиви жестове.

Във финансовия живот Марс в Лъв ще се прояви в ситуации на риск и вълнения, интерес към хазарта и спортните залагания.

ОВЕН

Вие на 100% ще се реализирате в творчеството, спорта и хазарта. Ще прекарвате свободното си време енергично. Ще бъдете привличани не само от забавления, но и от работа с елемент на риск и вълнения.

ТЕЛЕЦ

Ще имате по-енергичен домашен живот. Започва отлично време за работа на вилата, ремонт и спортуване у дома. Ако през този период има семейни кавги, те ще бъдат ярки и гръмки.

БЛИЗНАЦИ

Ще засилите общуването си с другите, ще се появят още неща, които ще правите заедно със съседи, роднини и познати. Възможни са силни и шумни кавги в магазините и транспорта.

РАК

За вас ще започне горещо финансово време – конкуренция, творчески стъпки за печелене на пари, интензивна творческа работа. Ако сте жена, то мъжете ще оказват голямо влияние върху доходите ви.

ЛЪВ

Вашата активност и пробивна сила ще се увеличат. Ще имате повече задачи, които изискват енергични и артистични действия. Периодът е подходящ за индивидуална активност и лидерски изяви.

ДЕВА

Ще възникне работа, която изисква усамотение: сред природата. Ще има повече случаи, в които ще инвестирате енергия, но които не се виждат от външни лица. Тайните врагове се активизират. Възможни са кавги в мрежата.

ВЕЗНИ

Очаква ви енергична работа в екип, участие в колективни, ярки, завладяващи проекти, екипни забавления, дейности в общности и обществени организации. Разправии със съмишленици са възможни заради извънредни ситуации.

СКОРПИОН

За вас започва горещ период в деловия живот: бърза работа, борба за повишение, конкуренция, енергично развитие на стартирал бизнес и стартиране на нови проекти, кавги с шефовете, защото всеки ще е изнервен.

СТРЕЛЕЦ

Активират се контактите от разстояние, бизнес с чужденци, работа в чужбина, пътуване в чужбина за съревнования, активна почивка в чужбина. Възможни са кавги и наранявания далеч от дома.

КОЗИРОГ

Вие ще защитавате интересите си, когато става въпрос за общи доходи. Възможно разкъсване на финансови споразумения, финансов риск, инвестиране в чужда авантюра. Повишен е рискът от нараняване и екстремни ситуации.

ВОДОЛЕЙ

Ще имате енергично взаимодействие с хората. Ще се появят хора с интересни комерсиални предложения и ще настояват за спешен отговор, упорит почитател, конкуренти.

РИБИ

Трябва да направите живота си по-здравословен. Трябва да се пазите от изгаряния и рани, заболявания с висока температура. На работата ще трябва да действате бързо за да не ви изпреварят конкурентите.

astromeridian

 

Последвайте ни в Телеграм

 

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post