сб. апр. 20th, 2024

Какво толкова ви трябва от тези, които не ви обичат и не ви ценят

Хипнозата на нелюбовта

Какво ви трябва от тези, които не ви ценят и не ви обичат? Иска ви се да ви оценят и обикнат? Наистина ли се надявате, че тези, които са ви обидили, разстроили, наранили и са се опитали да ви причинят болка без никаква причина, могат да променят отношението си към вас, ако се постараете? Ще се опитвате да им се харесате?

Знаете ли, не губете времето и енергията си. В това време хората, от които се нуждаете, минават покрай вас. С които ще бъдете щастливи и свободни.

Просто не ги виждате, опитвайки се упорито да „изграждате взаимоотношения“ със завистливи, зли или глупави хора, които може изобщо да не могат да обичат, оценят или разберат.

Не губете време и енергия. Не хвърляйте нито перли, нито хайвер. Не практикувайте учтивост и различни начини да угаждате и да заслужавате добро. Така можете да прекарате целия си живот – в тези усилия.

Няма значение дали са роднини, познати или партньори във „връзки“, колеги, съседи, анонимни потребители от мрежата – не губете време и усилия.

Да не се цени и да не се обича може само този, който е на разположение, който е наблизо, който има нужда от него и зависи от него. Някой, за когото това е важно.

Затова оставете всичко. Във връзките. Спрете да бъдете обект на неприязън и обезценяване. И това няма да има нищо общо с вас.

Емоционално, морално, физически се отдалечете от тях. Спрете да мислите за тях, да полагате усилия и да говорите с тях. В краен случай отговаряйте с „да“ или „не“, ако е необходимо.

Ако не можете да си тръгнете физически, напуснете психически. Ментално. Емоционално. Оказвайте съпротива на влиянието.

Едва тогава ще имате време и сили да погледнете други хора и да започнете да общувате с тях. Нормално е да общувате с нормални хора. Те съществуват. Има и една тайна: те са повече.

Вие не ги виждате, защото сте в състояние на хипноза, фокусирали сте се върху блестящ обект, върху махало, върху тези, които не ви ценят, не обичат и ви причиняват страдания. Вие сте фокусирани върху това страдание и не виждате нищо около себе си.

Това е хипноза на девалвацията и неприязънта. В такава хипноза се попада още в детството. И след това хората попадат в един и същ капан през цялото време. Но е по-добре просто да си тръгнете.

Дори временната тиха и спокойна самота е по-добра от такова общуване. И тогава способността да виждате нормалния свят и нормалните хора ще се върне при вас. За онези, Които са способни да разберат, оценят и обичат. Много са. И можете да намерите своите хора. Да Ги Виждате.

econet

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post