ср. апр. 24th, 2024

Винаги обръщайте внимание на предчувствията си!

Дъхът спира при мисълта за постиженията, на които човек би бил способен, ако използва мозъка си на 100%!

Тогава всеки човек би се превърнал в самодостатъчен носител на такъв енергиен потенциал, който е способен да премества планини.

Човешкият разум е изпълнен с огромна сила, трябва само да го разкриете и познаете.

Много болести са пряко или косвено свързани с психиката, тоест разумът така или иначе налага своята гледна точка върху тялото и то реагира съответно. Тайнственото влияние на човешкия разум и емоции върху имунната система се изучава от нова, динамично развиваща се наука, психоневроимунология. Оказва се, че не само мислите на човека, но и такива позитивни емоционални фактори като Надежда и Любов, могат значително да ускорят лечебния процес.

Без съмнение човешкият разум при определени условия е способен да бъде най-мощното лекарство!

И най -яркото проявление на колосалната сила на човешкия разум са паранормалните способности. Те се изучават от парапсихологията, която може да се оприличи на мост, свързващ хуманитарните и природните науки, религията и изкуството. Предмет на парапсихологията е цялостно изследване на механизма на взаимодействие на човешкия разум с космоса.

Друг начин за отключване на потенциала на човешкия мозък са сънят и сънищата, влиянието на които върху живота ни се подценява от мнозина. Междувременно от това, което се е случило с човек по време на сън, често зависят неговите последващи мисли и действия в будно състояние. С други думи, сънят може по някакъв начин да стане реалност.

Около половин час преди лягане, слушайте внимателно мислите си, тъй като естеството и съдържанието на мислите, които ви посещават непосредствено преди лягане, имат силен ефект върху сънищата ви. Можете също така да си пожелаете, че насън ще отговорите на важни за вас въпроси, които ще ви дойдат на ум.

Състоянието сън е една от най-важните прояви на живота. През този период от време се откриват колосални възможности за човек да се подобри. Можете да видите своите близки, които са преминали в други, по-висши светове, да посетите великите източници на знание. Много удивителни събития могат да ви се случат, допринасяйки за по-дълбокото разбиране на целта и смисъла на живота. Освен това състоянието на ума се доближава до естественото, то е по-малко свързано с грубото физическо тяло.

Тренировка на ума

1. Помнете за взаимовръзката между разума и физическото състояние. Анализирайте собствените си мисли и чувства: има ли сред тях такива, които биха могли да повлияят негативно на вашето здраве? След това предприемете действия за превръщане на отрицателната енергия в положителна.

2. Опитайте се да се въздържате от ядене преди лягане. Вечеряйте няколко часа преди лягане, за да усвоите храната си. Наблюдавайте резултатите от такова въздържание. Изберете вечер, вечеряйте обилно, преди лягане, а на сутринта обърнете внимание на това как се чувствате. Следващия път яжте няколко часа преди лягане, за да усетите разликата.

3. За да запомните по -добре сънищата, дръжте тефтер или диктофон до леглото. Когато се събудите, опитайте се веднага да си спомните какво сте сънували и да си водите бележки.

4. Анализирайте отношението си към паранормалните феномени на психиката: смятате ли ги за абсолютни глупости или просто ги игнорирате като такива, които са без значение за вашата работа? Помислете как паранормалните способности биха ви помогнали както във вашите собствени дейности, така и по отношение на разбирането на действията на другите.

5. Опитайте се да се събудите в 4 или 5 часа сутринта, за да мислите, да разсъждавате, да си водите бележки, да се занимавате със самообразование или друга творческа дейност. Това е най-продуктивният период от деня. Ако не сте били твърде уморени предишната вечер и сте си легнали не твърде късно, веднага ще почувствате качествено подобрение в работата или духовните си занимания. Можете също да използвате сутрешните часове, за да обмислите по-внимателно своите решения.

6. Всеки ден в тишина и спокойствие, слушайте подсъзнанието си. Помолете го за съвет, както общ, така и конкретен, и след това анализирайте мислите и образите, които се появяват. Можете да ги запишете. Повярвайте, те са важни за вас, съдържат послание към вас.

7. Опитайте се да се срещате с хора, които имат лечебен дар или други паранормални способности. Говорете с тях за работата им и се опитайте да научите нещо от тях, за да можете да го приложите в работата си.

8. Винаги обръщайте внимание на своите предчувствия, необясними усещания, неканени мисли, които ви посещават – те могат да бъдат ценни насоки за вас. В същото време обаче наблюдавайте мотивите си и анализирайте своите предположения и предчувствия, водени от здравия разум: възможно е те да ви заблуждават …

econet

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post