сб. апр. 20th, 2024

Мечтата ви не се сбъдва? А сигурни ли сте, че сте готови за нея?

Мечтаете да работите в телевизията. И приятелите започват да ви снимат на видео – стеснявате се, криете се от камерата, молите да изтрият видеоклипа.

Вселената си мисли „Ето, глупак, аз му давам възможност да тренира, а той се крие в дупката“.

И не изпълнява вашето желание.

Мечтаете да живеете в друга държава. А попадате на възможности да си намерите работа – отхвърляте, казвате, че плащат малко или дори по -лошо – смятате се за недостоен. Вселената мисли: „Добре, ще й дам безплатно турне в Европа, просто я оставете да участва в състезанието!“ А вие, като видите конкурс в социалните мрежи, мислите „Да, още една нагласена работа“ и превъртете надолу.

Или мечтаете за кола. Lexus например. Но, разбира се, в същото време нямате книжка, не знаете как да шофирате и не искате увеличаване на заплатите на работното място – смущавате се. Не искате да откриете собствен бизнес, въпреки че дълго време сте се питали „Е, кога най-после?“

Има милиони такива истории. Когато хората наистина искат, те си представят, записват мечтата си в десетки тетрадки, но пак „не върви“. Чудите се защо? Може би защото ние самите не сме готови за нашите желания?

Вселената далеч не е глупава млада дама, тя може да направи просяка милионер за една нощ, да сгоди неомъжена за принц и да даде на безработен  мечтана работа. Как? Тя просто изпраща знаци, но някои ги следват, докато други ги отхвърлят.

В зависимост от нивото на развитие на вашата интуиция и чувствителност, можете да разпознаете по -малките знаци и можете да видите само когато светът конкретно ви удари с чук по главата.

Пример за малък знак. Вие сте счетоводител, искате да напуснете работата си и да обиколите света. Страхувате се, че ще останете без пари и никога не сте се опитвали да работите от разстояние. Когато сте в асансьора за работа,  чувате разговор между двама непознати, че имат нужда от счетоводител – ДИСТАНЦИОНЕН. Вашите действия: считайте го за съвпадение и вкарайте или разпознайте знака на съдбата и попитайте по -подробно!

Ако заради вашата мечта дори не можете да съберете смелост да се намесите в разговор между двама души в асансьор, тогава на какво сте способни? Ще чакате   светът да ви поднесе нещо на сребърен поднос? Хайде, чакайте.

Готови сте за мечтата си, когато:

имате доверие на света: всичко идва в точното време, не изисквате „тук и сега“ и не пишете сценарии как трябва да дойде. Просто вярвате, че ще бъде!

слушате себе си: това не е наложена мечта, а ваша лична, ако не искате – това е нормално! Вие не страдате, опитвайки се да постигнете това, което душата ви вече не иска

ДЕЙСТВАТЕ! Дори с малки стъпки, малко, но вие вървите към голямата си мечта;

не поставяте условия: колкото повече „ако“, толкова повече пречки пред мечтата. Това означава, че не сте готови за нейното изпълнение, тъй като поставяте пречки, дори и да не са на подсъзнателно ниво;

можете да започнете да живеете с мечтата още си днес! Много хора искат например къща край морето, да посетят Америка или да обиколят цялата страна, но „ по -късно“. Ако не сте готови да започнете точно сега, значи не сте готови да сбъднете мечтите си.

Да не сте подготвени е нормално. Не е нормално да се жертвате, да вървите чрез сила и нежелание. Разбира се, колкото по -голяма е мечтата, толкова повече страх трябва да се преодолява и толкова по -трудно е да излезете от зоната на комфорт. Но, от друга страна, колкото по -висока еуфория ще ви застигне в крайна сметка.

Ако сте готови за мечтата си – вървете към нея! Ако нещо ви забавя, трябва да разберете какво точно. И колкото по -бързо, толкова по -добре. Бъдете себе си. Никой няма да създаде живота ви вместо вас!

econet

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post