сб. апр. 20th, 2024

Сложното Новолуние в Дева на 7 септември 2021 г.

На 7 септември 2021 г. ще настъпи още едно новолуние. Този път – в знака на Дева. Какво ще донесе това космическо събитие на хората, какви са неговите характеристики и как ще повлияе на живота на различните знаци на зодиака, каза астрологът Марина Скади.

Нумерологичното значение и влияние на това новолуние върху човешкия живот и поведение е много интересно, отбелязва астрологът. Това е време на стремежи и нова енергия и обмен на информация. В същото време при постигането на целите е важно да се използват стари методи и опит, натрупан през годините.

Седмицата е числото на изобретенията, физическите придвижвания както на къси, така и на дълги разстояния, в чужбина.

По това време повече от всякога е необходимо най -важното човешко умение – да се мисли, включвайки ерудиция, прозрение и логика. И накрая, Девата е отговорна за интелекта, логиката и практическите знания.

Какво ще ни донесе новолунието в Дева?

Важно е да се отбележи, че новолунието на 7 септември 2021 г. ще се състои във вторник. Денят се управлява от Марс в знака на Дева. Този астрологичен аспект ще предизвика повишена амбициозност, активност, прилив на сили и енергия. Основното в този момент е партньорството и взаимоизгодното сътрудничество.

Въпреки трудностите, новолунието ще подтикне хората да се движат само напред, оставяйки зад себе си всичко старо и негативно. Това е моментът за постигане на нови задачи и реализиране на обещаващи проекти. Вероятно ще ви е необходим необичаен подход за решаване на често срещани проблеми.

Важно е да помните за земната природа на Девата и да бъдете реалисти. Практични, систематични и отчитащи всички дреболии, когато подхождате към задълженията си.

Това новолуние ще бъде благоприятно време за всеки старт и задачи, които отлагате от дълго време. Запомнете: малката стъпка е началото на дълго пътуване. Просто започнете да действате и Вселената ще ви подкрепи и помогне.

В личния живот е време най -накрая да прекратите отношенията, които са остарели, както и да се сбогувате с токсични хора. Тръгнете си оттам, където ви е неудобно, разделяйте се без съжаление.

Този период на новолуние ще бъде благоприятен за знаците на стихиите на Земята: Телец, Дева и Козирог, в чийто живот ще настъпят драматични промени. Ще имате възможност да започнете всичко отначало, както и да реализирате старите си мечти.

Добро време за Скорпионите и Раците. Представителите на тези зодии ще могат да организират своите дела и да установят хармония в отношенията. Това ще върне вътрешния ви баланс, ще ви активира интелектуално и творчески. Ще дойде време за нови перспективи в професионалната сфера, кариерно развитие и увеличаване на заплатите.

Рибите ще трябва да направят труден избор. За да бъде той правилен, бъдете готови за компромиси, приемане на мнението на противника, а понякога дори и за жертва на вашите собствени интереси. Това е единственият начин да запазите съществуващата си позиция и да продължите напред.

Много стресиращо време за Близнаци и Стрелец, които рискуват да влязат в конфликтна ситуация с началниците си и по този начин значително да съсипят кариерата си. Бъдете готови за препятствия и трудности. Засега отлагайте решаването на важни работни проблеми и семейни проблеми. Отношенията с децата също няма да са добри. Вземайки волята си в юмрук и контролирайки емоциите, просто изчакайте да отмине този период.

И накрая, за Овен, Лъв, Везни и Водолей този период ще бъде неутрален. Може би ще срещнете известно забавяне и колебание. Темпът на живота ви обаче ще се окаже много спокоен и премерен. Отделете време, за да направите равносметка на работата си и да планирате бъдещи ходове.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post