чт. апр. 18th, 2024

За да разберете човека добре – вгледайте се в челото му

Струва си да се вслушате в тези съвети, няма да сгрешите

Познавайки основите на физиогномиката, можете да разберете много за един човек само с един поглед. Например, такава част от лицето, като челото, крие много информация. Например, за характера на собственика, за неговите интелектуални способности.

Високо

Високото чело показва високо ниво на интелигентност, активност и предприемачески дух на човека. Такива хора са отлични бизнесмени и лидери. Обикновено те се отнасят добре с хората, отворени са към всичко ново и непознато. Високото чело обикновено се среща при тези, които са постигнали много в живота.

Ниско и широко

Упоритостта и търпението са основните характеристики на хората с ниско и широко чело. Те имат голям потенциал, но им липсва активност и предприемчивост, за да реализират целите си. Такива хора предпочитат да заемат позицията на външни наблюдатели. Характеризират се със скромност, срамежливост, съмнение в себе си.

Тясно

Сред учените най -често се срещат хора с тясно чело. Характеризират се с емоционална студенина, пресметливост, категоричност, инат, жестокост. Такива хора не могат да бъдат наречени емпатични, затова не очаквайте съчувствие и състрадание от тях. Когато вземат решения, те се ръководят единствено от здравия разум, но не и от чувства или емоции.

Под формата на буквата „М“

Ако сте видели човек с чело под формата на буквата „М“, тогава знайте, че това е творчески и необикновен човек. Тази форма на челото най -често се среща сред музиканти, художници, актьори, писатели и др. Те също могат да са успешни в дизайн, изкуство, инженерство. Но за такива хора е много трудно да намерят общ език с прагматични лица и тези, които разбират само числата. Често хората с тази форма на челото вземат импулсивни решения. Характеризират се с чувствителност, уязвимост, романтика.

Квадратно

Мъжете с квадратно чело са практични, внимателни, обичат да изчисляват всяка стъпка предварително. Жените с тази форма на челото са невероятно енергични, активни и предпочитат да доминират. Наличието на белези или други дефекти по челото са свидетелства за нещастен личен живот.

Потънало и вдлъбнато

Хората с тази форма на челото са трудолюбиви хора без особени амбиции. Те печелят точно това, което би им било достатъчно, за да живеят комфортно, но не могат да бъдат наречени надеждни по отношение на отношенията. Потънало чело, съчетано с дълъг нос   е сигурен знак за ниска интелигентност.

 

 

Последвайте ни в Телеграм

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post