Знаете ли защо хората не ви разбират

Всичко това идва от различното ниво на духовно развитие на личността

Има легенда за Вавилонската кула. „Тази кула била построена от хора лесно и бързо, тя била висока и красива, но боговете се ядосали, защото всеки, който я строил, искал да я издигне до небето. За това боговете дали на хората различни езици. Оттогава цари хаос и кулата все още не е завършена. „

Така е и днес. Живеем на една и съща планета, произнасяме едни и същи думи (в границите на нашия говорим език), но няма разбиране между хората.

Всичко е енергия, човекът също. Всеки от нас има свой собствен багаж от превъплъщения, натрупания опит от ДУШАТА и собствените ни задачи за това прераждане. Различен цвят и размер на аурата, състоянието на системата на чакрите, структурата на енергийното поле и състоянието на фините тела.

Сферата на съзнанието и самото осъзнаване също са индивидуални. Всичко зависи от преживяването на Душата и настоящите условия на живот и обусловеност на индивида.

Казвайки едни и същи думи, всеки влага свой собствен смисъл и свой умствен образ, ако вашият събеседник има различно ниво на Душата и сферата на съзнанието не ви е близка, той едва ли ще ви разбере, тъй като това, което казвате, е неспособен да асимилира на вашето ниво на възприятие.

Думите ви ще бъдат усвоени въз основа на неговата лична сфера на съзнание. Дори да имате ценна информация и „ключове за всички врати“, много хора няма да могат да я вземат, няма да могат да я приложат в живота, а дори и да я чуят.

През целия живот човек е придружава от различни Духове – ментори, наставници на Душата, а много от тях също така имат тъмни същества от долния астрал.

Всички тези същества, в известен смисъл, „контролират процеса на еволюцията на Душата“ и ако трябва да преминете през много повече етапи в училището на живота, да разопаковате и приемете тази или онази информация, дори ако ви е дадена преди време, способността ви да видите истината и да я приемете е равна на 0.

Просто защото за този етап от живота все още не сте узрели. Много разногласия в семейството между роднини, между съпрузи са от разликата в етапите на живата еволюция. За човек в определени слоеве от живота е много трудно да разбере себе си, а и някой друг.

Всъщност има конфликт между две ЕГО и никоя от страните не иска да навлезе по -дълбоко в ситуацията и да разбере какви са причините.

Помислете за любимия човек от позицията на Душата и се опитайте да почувствате това, което тази Душа иска да ви предаде и какъв опит с този или онзи човек трябва да интегрирате в живота си.

Вячеслав Чудаков

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!