вт. апр. 23rd, 2024

Знаете ли защо хората не ви разбират

Всичко това идва от различното ниво на духовно развитие на личността

Има легенда за Вавилонската кула. „Тази кула била построена от хора лесно и бързо, тя била висока и красива, но боговете се ядосали, защото всеки, който я строил, искал да я издигне до небето. За това боговете дали на хората различни езици. Оттогава цари хаос и кулата все още не е завършена. „

Така е и днес. Живеем на една и съща планета, произнасяме едни и същи думи (в границите на нашия говорим език), но няма разбиране между хората.

Всичко е енергия, човекът също. Всеки от нас има свой собствен багаж от превъплъщения, натрупания опит от ДУШАТА и собствените ни задачи за това прераждане. Различен цвят и размер на аурата, състоянието на системата на чакрите, структурата на енергийното поле и състоянието на фините тела.

Сферата на съзнанието и самото осъзнаване също са индивидуални. Всичко зависи от преживяването на Душата и настоящите условия на живот и обусловеност на индивида.

Казвайки едни и същи думи, всеки влага свой собствен смисъл и свой умствен образ, ако вашият събеседник има различно ниво на Душата и сферата на съзнанието не ви е близка, той едва ли ще ви разбере, тъй като това, което казвате, е неспособен да асимилира на вашето ниво на възприятие.

Думите ви ще бъдат усвоени въз основа на неговата лична сфера на съзнание. Дори да имате ценна информация и „ключове за всички врати“, много хора няма да могат да я вземат, няма да могат да я приложат в живота, а дори и да я чуят.

През целия живот човек е придружава от различни Духове – ментори, наставници на Душата, а много от тях също така имат тъмни същества от долния астрал.

Всички тези същества, в известен смисъл, „контролират процеса на еволюцията на Душата“ и ако трябва да преминете през много повече етапи в училището на живота, да разопаковате и приемете тази или онази информация, дори ако ви е дадена преди време, способността ви да видите истината и да я приемете е равна на 0.

Просто защото за този етап от живота все още не сте узрели. Много разногласия в семейството между роднини, между съпрузи са от разликата в етапите на живата еволюция. За човек в определени слоеве от живота е много трудно да разбере себе си, а и някой друг.

Всъщност има конфликт между две ЕГО и никоя от страните не иска да навлезе по -дълбоко в ситуацията и да разбере какви са причините.

Помислете за любимия човек от позицията на Душата и се опитайте да почувствате това, което тази Душа иска да ви предаде и какъв опит с този или онзи човек трябва да интегрирате в живота си.

Вячеслав Чудаков

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post