Когато кармичните пари свършат, душата напуска тялото

Когато  кармичните пари свършат, душата напуска тялото

Умният всеки ден попълва знанията си, мъдрият всеки ден премахва излишните

Всички хора, живеещи на този свят, се намират в едно и също положение: ние не владеем дори тялото си, тогава как можем да владеем някакво външно богатство?

Току -що наехте това тяло и плащате този наем с пари от карма, кармични пари. И когато тези кармични пари свършат, ще трябва да напуснете това тяло и да си търсите на ново. Това е реалната ситуация.

Най -голямата илюзия е търсенето на увереност. Това е привързаност. Тя възниква от страх и несигурност, от незнание за силата на истинския ви Аз. Зоната на комфорт е ужасно нещо. Отказвайки се от привързаността си към познатото, получавате достъп до полето на всичките възможности.

На Изток сравнението се приравнява на предателство. Като се сравняваме с някой друг, ние предаваме своята уникалност. И ако трябва да сравнявате, тогава сравнявайте само настоящия си Аз – с предишния.

Веднага щом тръгнете по пътя на истинското себепознание, в ума ви възникват препятствия, които ви отклоняват от целта ви. Така започва вътрешната борба. Няма причина да загубите тази битка. Всъщност това е невъзможно, тъй като вашият враг ви дължи живота си. Знайте това.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!