сб. апр. 20th, 2024

Когато кармичните пари свършат, душата напуска тялото

Умният всеки ден попълва знанията си, мъдрият всеки ден премахва излишните

Всички хора, живеещи на този свят, се намират в едно и също положение: ние не владеем дори тялото си, тогава как можем да владеем някакво външно богатство?

Току -що наехте това тяло и плащате този наем с пари от карма, кармични пари. И когато тези кармични пари свършат, ще трябва да напуснете това тяло и да си търсите на ново. Това е реалната ситуация.

Най -голямата илюзия е търсенето на увереност. Това е привързаност. Тя възниква от страх и несигурност, от незнание за силата на истинския ви Аз. Зоната на комфорт е ужасно нещо. Отказвайки се от привързаността си към познатото, получавате достъп до полето на всичките възможности.

На Изток сравнението се приравнява на предателство. Като се сравняваме с някой друг, ние предаваме своята уникалност. И ако трябва да сравнявате, тогава сравнявайте само настоящия си Аз – с предишния.

Веднага щом тръгнете по пътя на истинското себепознание, в ума ви възникват препятствия, които ви отклоняват от целта ви. Така започва вътрешната борба. Няма причина да загубите тази битка. Всъщност това е невъзможно, тъй като вашият враг ви дължи живота си. Знайте това.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post