сб. апр. 20th, 2024

С тази магическа техника вие управлявате и променяте всякакви обстоятелства!

Водата е най -удивителното вещество на нашата планета.

Тя е без вкус, цвят и мирис. Водата има уникалното свойство да записва и предава информация. А вие можете да използвате това, за да управлявате живота си.

Много често чуваме от себе си или от другите – така се стекоха/развиха обстоятелствата. Обстоятелствата се намесиха. Лош късмет. Вие също сте чували, мислили, и дори сте казвали нещо подобно. А първото нещо, което е записано в светите книги: „В началото бе Словото“. Тоест Бог е създал нашия свят със собствените си слова. А ние създаваме своя свят със своите си слова.

Водата записва и предава информация

На водата е дадена магическата сила да се превърне в сока на живота на Земята. (Леонардо да Винчи)

Сега ще си помислите: „Е… този е прочел много книги и наумнява. Би било по-добре да предложи нещо по-разумно“.

Ще правите ли това всеки ден? Ето ви предложение изпитано във времето:

В много статии за този обикновен източник на необикновени сили може да се прочете за важната роля на водата в живота на хората и всички живи организми. Просто започнете да пиете достатъчно вода и вашето физическо здраве ще започне да се подобрява. Факт! А ако пиете вода по специален начин, за който сега ще прочетете, ще се научите да управлявате всякакви обстоятелства.

Свойствата на водната молекула и самото вещество, наречено обикновена вода, са удивителни и уникални. Обикновената вода няма форма, цвят, вкус или мирис!

Спомнете си как в училище наливахме вода в съдове с различни форми и внимателно записвахме заключението: водата няма форма, но запазва обема си. А днес ще се възползваме от това свойство и ще придадем на водата формата на чаша.

За този метод са писали Хосе Силва и Вадим Зеланд, а тези момчета знаят много за такива неща.

Техника за управление на обстоятелства

Техника с чаша вода

Събуждайки се сутрин, налейте вода в чаша, вземете я с двете си ръце (можете да използвате и едната, нищо няма да се промени) и мислено или на глас кажете фразата:

– Това е всичко, което ми трябва, за да накарам обстоятелствата да се развият по най-добрия за мен начин!

След това изпийте водата на малки глътки. Това е Всичко.

Има много варианти за този свещен обред. Можете да си представите как минава денят ви – така, както искате да протече. Можете да казвате различни думи, както на глас, така и на себе си. И вечерта слагайте вода до главата. Изпийте половината преди лягане, а другата, когато се събудите. Или сгънете ръцете си по специален начин. И прочетете молитва. И кажете утвърждения. И желанието да се правят планове. И прелейте водата от от чаша в чаша 50 пъти.

Става дума за това, че най -странното и необичайно свойство на водата е да записва и предава информация. Това е доказано отдавна и не се нуждае от потвърждение. Написани са цели научни трактати. Терабайти снимки, където е заснето как водата променя структурата си от различна музика и различни думи.

Можете дори да произнесете тези думи и да си представяте как пиете виртуална вода – и пак ще има ефект! Тогава вашето желание ще бъде записано директно върху тези 70% от водата, която се съдържа във всяка клетка на тялото ви.

От какво сме направени? Не сте забравили?

Водата, над която сте изрекли тези думи, ще действа като активатор.

Сутринта, когато стомахът е празен, тя веднага навлиза в тънките черва и се абсорбира директно в кръвния поток. И тялото ви получава команда да действа в посоката, която сте определили.

Между другото, интересно наблюдение: в много страни има традиция да се пие по време на празник така : „На здраве“. Течностите, които се консумират в такива случаи, обаче не допринасят много за подобряване на здравето. Но може би това е изкривена традиция да се пие положително заредена вода, останала от нашите предци!

В този случай водата служи като усилвател на намерението.

Когато сте взели решение и сте дали команда на тялото, мозъка и подсъзнанието да търсят всички благоприятни възможности за реализиране на вашето желание, механизмите за изпълнение се задействат. Те ще търсят и ще намерят най-добрите варианти сред тези, които възникват!

Разбира се, не можете да спрете Земята да се върти и да върнете реките да потекат обратно. И ще възникват различни препятствия. И ще се развиват неблагоприятни обстоятелства. Но вие ще можете да се възползвате от възможностите, които Вселената ще ви даде. И да се откажете от тези, които ще ви доведат до нежелани преживявания.

И когато казвате всяка сутрин: „Това е всичко, което ми трябва, за да се развият обстоятелствата по най-добрия за мен начин!“

Вие пиете вода с удоволствие…

Не само вярвам, но знам със сигурност…

Че всички обстоятелства, които ще се развият днес…

Този ден ще бъде най-благоприятен за мен!

Пийте вода, вярвайте в успеха и нека всичко се сбъдне, както сте замислили, и още по-добре!

По материали на Хосе Силва и В. Зеланд

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post