пт. апр. 26th, 2024

Времето -Най-голямата човешка илюзия

Погледнете в бъдещето – ще видите неговата безкрайност, погледнете назад в миналото – ще почувствате само миг.

За разума има обективност, той измерва всичко с интервали, за него има минути, часове, дни, месеци, години… в духовния свят има сега и в него е скрита вечността.

Когато умира, душата преминава в този „момент” и живее в него, защото няма време, всички кармични прераждания се случват едновременно и ние живеем едновременно във всичките си аватари.

Опитайте се да осъзнаете такова нещо като времето. Осъзнайте себе си в този момент точно сега, фиксирайте го. След известно време отново ще си спомните, че трябва да осъзнаете себе си и ще бъде друго време. Всеки интервал от време минава мигновено и всичко това, защото в действителност няма Време!

Като цяло забравете за времето, за плановете, за утрешния ден, за миналото и само тогава ще можете да живеете. Без значение на колко години сте, старостта и опустошението ще дойдат моментално, а с това и смъртта. Само неизменното е истинско и вечно!

Можете да продължите да вярвате в тази най-голяма измама на човечеството – времето. Да, разумът не може да бъде изключен просто така, а в наше време мозъкът често се занимава с планиране, в противен случай няма да оцелее … така изглежда.

НО!!!

Това е парадигмата на една отминаваща ера. Тези, които продължат да живеят във времето, няма да могат да оцелеят в новите вибрации на планетата. Всичко е във вашите ръце! Наистина, точно сега можете все повече да ставате наблюдател на хода на времето, докато сте извън времето, защото този наблюдател е вашата Божествена душа!

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post