сб. апр. 20th, 2024

⚜︎ Нова година или поредната илюзия?

Пълна глупост е да чакаш да падне нощта и да се надяваш, че всичко ще се промени с камбанките и речта (на държавника клоун) в кутията,  зомбираща масите.

Сякаш ако човек не работи върху себе си, нещо ще се промени в живота му. Особено ако напълни корема си докрай с трупове на термично обработени животни и синтетични субстанции, пие обилно алкохол и запали цигара – в живота му ще настъпят промени към по-добро.

Произходът на този демоничен празник няма абсолютно нищо общо с родните традиции, тази дата не принадлежи към оригиналния ни календар. Нощта на всеобщата лудост придобива все повече и повече глупост.

Милиони хора харчат всичките си пари за закупуване на тонове храна, боклуци и „подаръци“. Стоейки на огромни опашки в супермаркета, раздавайки не само пари, но и всичките си запаси от жизненост, те изливат целия си потенциал в егрегора.

В навечерието на Нова година различен вид същества от по-ниския астрален слой имат „истински празник“, защото милиони хора по това време са хранилка за тях и на фона на множество концентрации на места с огромни тълпи, Същностите и Демоните с радост поглъщат цялата тази „каша“ и населяват все повече нови тела от хора, превръщайки човека в Пълен Робот и измествайки Душата му.

Бъдете Осъзнати.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post