чт. апр. 25th, 2024

Всичко, което идва в живота ви, вие го привличате сами

Привличате със силата на образите, които постоянно държите в главата си. Вашият живот е това, което мислите. Всичко, което се случва във вашето съзнание, вие привличате към себе си.

Мислите са като магнити и имат определена честота. Когато мислите, вашите мисли летят във Вселената и магнетично привличат подобно – всичко, което е на същата честота. И това, което е изпратено в света, се връща при своя източник, а този източник сте вие.

Животът ви сега е отражение на миналите ви мисли. Целият живот е не само велик и красив, но и това, на което не отдавате голямо значение. Тъй като привличате това, за което мислите най-много, е много лесно да определите кои мисли за всеки аспект от живота са преобладавали в главата ви – в края на краищата именно тяхното въплъщение сте получили.

Ако искате да промените нещо в живота си, просто сменете канала: настройте се на различна честота, като промените мислите си.

Проблемът е следният: повечето хора мислят за това, което не искат, и след това се чудят защо то се появява в живота им отново и отново.

Законът за привличането е закон на природата. Той е безпристрастен и не прави разлика между добро и зло, той просто взема вашите мисли и ви ги връща под формата на преживявания и събития от живота. Законът за привличането ви дава точно това, за което мислите.

Това, за което мислите сега, създава вашия бъдещ живот. Вие създавате свой собствен живот с мислите си. Тъй като винаги мислите, вие винаги участвате в процеса на Сътворение. Това, за което мислите най-много, върху което се фокусирате най-много, ще се появи и ще стане реалност в живота ви.

Ако се оплаквате от нещо, Законът за привличането послушно ще привлече повече ситуации, от които да се оплаквате в живота си. Когато слушате нечии оплаквания, фокусирате се върху тях, съчувствате му и се съгласявате с него, вие също привличате подобни ситуации.

Цялата ви сила да създадете живота си е достъпна за вас точно сега, защото мислите сега. Ако преди сте имали някакви мисли, които биха могли да ви донесат проблеми, то можете да ги промените веднага. Можете да изтриете старите мисли, като ги замените с добри и положителни.

Трябва да се научите да осъзнавате мислите си и да ги избирате внимателно. Освен това трябва да се научите как да се наслаждавате на този процес, защото вие и вашият живот сте ваша собствена работа, вашият шедьовър.

Вашите мисли определят вашата честота и вашите чувства веднага ви казват на каква честота се намирате в момента. Когато се чувствате зле, когато сте в лошо настроение, попадате в честота, която привлича още повече негативи. Законът за привличането със сигурност ще отговори, като ви даде още повече картини, които ще ви накарат да се почувствате още по-зле.

Във вашата власт е да промените всичко, защото само вие избирате мислите си и изпитвате чувства.

Колкото по-позитивни сте, толкова повече ще привличате нещо, което ще ви помогне да останете в добро настроение и да се чувствате все по-добре и по-добре.

Ако се чувствате зле, знайте: можете да го промените само за миг! Пускането на хубава музика или тананикането ще промени вашите емоции и чувства. Или си спомнете нещо красиво.

Когато си казвате: „Ще направя приятно посещение или приятна разходка“, вие буквално изпращате стихии и сили пред тялото си, които могат да подредят така нещата, че вашето посещение или разходка наистина да се окажат приятни.

Когато започнете да разбирате своите мисли и чувства, да ги контролирате истински, тогава започвате да виждате как вие самите създавате своята собствена реалност. Това е вашата свобода и вашата сила.

econet

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post