чт. апр. 25th, 2024

Какво се случва с душата, след като напусне физическия свят

Ако си мислите, че на онзи свят всеки само си почива и се радва на живота, дълбоко се лъжете

Онзи свят в много отношения е подобен на нашия – има и свои служители и изпълнители, има кариерна стълбица и служебни задължения.

А какво правят Водачите на душите? Тяхната задача е да се появят в определеното време и да осигурят безопасното преминаване на душата от нашия свят в друго измерение. В крайна сметка, в противен случай може да се изгуби и да се лута неспокойно между небето и земята, да стане призрак или вечен пътник.

Как изглеждат Водачите?

Проводниците между плътните и фините светове външно приличат на ангели, но са с по-плътна структура и в цвета им преобладават сиво-сините нюанси. Изглеждат мирни, спокойни уравновесени. Те живеят, така да се каже, на отделно място на фино ниво. Те са добре запознати с живота и на Земята и във финия свят.

И ако ангелите са грижовни, то водачите са неутрални към нас живите. Не точно безучастни, но неутрални наблюдатели. Най-вероятно това са души от висш порядък, които са заслужили тази позиция и имат определени умения.

Внезапна и програмирана смърт

Всеки човек има различен начин да напусне живота, както и начин на живот на физически план. Ако човек е болен дълго време и му е писано да почине от болестта, тогава душата му преживява определени изпитания през живота си и се пречиства още на Земята.

За повечето души тази грижа е осигурена, програмирана. Три или четири дни преди да си замине, Ангелът на смъртта слиза и поема контрола. Душата на умиращия човек по време на безсъзнание ту напуска тялото, ту се връща обратно. И това е много опасен момент, защото има много желаещи да общуват с душата, да осъществят контакт.

Но това се случва само на онези, които не си отиват внезапно. Ангелът на смъртта идва само при тези, които умират от болест или техният час е дошъл.

Ако смъртта е внезапна и бърза, тогава тук има малко по-различен процес – участва ангелът пазител. В случай, че човек умре поради срив в програмата, неговият Ангел губи много енергия и получава определен вид наказание за това, тъй като не може да задържи душата си в тялото до програмирания час. Той може да бъде понижен или дори преместен в света на душите, след което отново ще се въплъти на Земята.

Защото ако човек умре внезапно поради срив в програмата, тогава това преобразува сценариите на други животи, нарушавайки цялата картина. А това е сериозно нарушение.

Кога се появява Ангелът на смъртта?

Ангелът на смъртта е изпълнител, но също и Водач. Той поставя определен знак върху умиращия. На физическо ниво човек, който изпитва страдание, може да почувства рязко облекчение и изглежда, че болестта е отстъпила. Той има искания и желания – душата иска това, което най-много и харесва.

Ако душата е слаба, немощна и без светлина, тогава тъмната енергия на Ангела на Смъртта ще застане като Водач, Небесният Ангел ще бъде като придружаващ. И като правило ще се появи представител на рода или сродна душа, човек, който някога е бил близък.

Ако душата е светла, тогава Ангелът на смъртта бързо се оттегля и я прехвърля в ангелските структури за преход в друго измерение.

Оказва се, че тъмната енергия винаги се появява в началото. Ако мъдрата душа, натрупала опит, е духовно развита, тогава тя не се поддава на тъмната ангелска енергия и ще принадлежи към светлите ангелски структури.

Млади и зрели души. Следва.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post