чт. апр. 25th, 2024

Звуци, които изцеляват

Човешкото тяло е уникална система, която реагира на звукови вибрации.

Негативните звуци го разрушават, а звуците с определени честоти имат благоприятен ефект – успокояват, подобряват настроението и самочувствието и дори лекуват.

Простите звукови упражнения ще помогнат за премахване на негативните емоции и поддържане на физическия и емоционален баланс в организма.

Тези упражнения могат да се правят по всяко време – сутрин, за да се заредите с нова енергия или вечер, за да се отървете от натрупания негатив и да подготвите тялото си за пълноценна почивка.

Редовното изпълнение ще ви помогне да създадете енергийна връзка с вашите органи и системи и да възстановите функциите им с помощта на звукови вибрации. Тези упражнения се препоръчват да се правят 3, 6, 9 и произволен брой пъти, кратно на три.

1. Звукът „СССС“ за белите дробове

Това упражнение ще помогне за преодоляване на страха, който се натрупва в белите дробове и ги разрушава. Звуците ще помогнат за трансформирането на страха в смелост и ще помогнат за възстановяването на белодробната тъкан.

Седнете на стол. Поставете краката си на ширината на раменете, поставете ръцете си на бедрата, дланите нагоре. Вдигнете ръцете си нагоре, а дланите ви, обърнати нагоре, да докосват върховете на пръстите ви. Трябва да гледате нагоре. Без да стискате зъби, издишайте бавно, като казвате „ссссс“, сякаш изпускате пара. Върнете се в изходна позиция.

Можете да си представите бяло сияние или облак, който излиза от дробовете ви и ги изпълва. Повторете няколко пъти. Това упражнение може да се изпълнява при настинка, астма, депресия, прочистване на белите дробове от последиците от тютюнопушенето.

Следва.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post