пт. апр. 19th, 2024

Никога не обиждайте човек, защитаван от висшите сили

Той ще ви прости, но висшите сили никога

Светлият човек на важна мисия изглежда точно като всеки друг. Но възмездието за посегателство върху него винаги идва.

И колкото повече вреда и унищожение са нанесени на такъв човек, и то абсолютно незаслужено, толкова по-голяма е опасността за самия вредител.

Понякога изглежда, че този, който вреди, живее в изобилие, а всъщност просто му се дава шанс да се осъзнае и коригира. В крайна сметка не напразно такъв светъл човек се е оказал до него, това е всъщност помощ отгоре, така че човекът да започне да се променя. Да разбере.

Така че един ден вредителят получава внезапен удар. И ако човекът не изясни нищо за себе си, тогава всичко се повтаря в още по-труден вариант. Да разбере.

Ако нищо не помогне, тогава светлият човек го спасяват от неговия мъчител, поставят му защита, която е подходяща за него. Или в най-трудния случай, когато няма друг начин, просто елиминират нарушителя.

И тогава светлият човек получава свобода. Въпреки че не желае зло на никого. Просто неговата мисия, неговата дейност са твърде важни. Да  оплетете светлия с тъмни мрежи или да му препречите пътя е все едно сами да си подпишете тежка присъда.

Светлият също ще съжалява, ще плаче и ще се самообвинява. Че не е помогнал, не е спасил. Чувства се отговорен за всичко, което се случва. Той има дълбоко знание, че всички ние сме едно цяло и всички си влияят взаимно, като система от свързани съдове, като различни клетки на едно тяло.

Светлият обикновено не живее лесно, но може да създаде това състояние в себе си, за да черпи сила. Твърде простият живот не дава мъдрост. А без мъдрост е невъзможно да се помогне напълно на другите.

И дори не е нужно да помагате директно на другите. Един пример може да помогне на много хора. Както и обикновена усмивка, добра дума и атмосфера на топлина, която такъв човек създава и разпространява около себе си. Не е необходимо да посветите целия си живот на служба на другите. Ползите за другите ще са достатъчни.

А който пакости надясно и наляво – после се чуди откъде му е дошли. Да, всичко е от там. От висшите сили. Те, висшите сили, трябва да спасят своя светъл човек, и без това тук има много лоши неща. Беше им даден шанс, и то не един, да погледнат на всичко по различен начин, но те избраха да не се развиват…

Cluber

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post