пт. апр. 19th, 2024

Започна най-благоприятният период през 2022 г.: от 4 февруари до 29 април няма ретро планети

Днес е много благоприятен ден. Меркурий се избавя от ретроградността, ставайки последната планета, която започва директно движение

Това отваря всички врати за нас и се превръща в главната причина за началото на най-важния период през 2022 година.

Няма да има ретроградни планети след 4 февруари чак до 29 април. Ще имаме почти три месеца, за да преобразим живота си и да вземем съдбата в свои ръце.

Какво можете да правите в периода без ретро планети

Можете и дори трябва да сте възможно най-активни в онези области, които са най-важни за вас. Може да става дума както за любовни и семейни дела, така и за работа. Опитайте се да анализирате текущата ситуация и да подредите правилно приоритетите, тъй като три месеца ще отминат сравнително бързо.

Можете да се заемете с най-трудните задачи и дела. Всеки от нас ще може да преодолее всякакви препятствия и да постигне всякакви цели. Основното нещо е да не надценявате способностите си и да планирате нещата по-внимателно.

Можете да започнете да правите нещо ново. Става дума за продължителни процеси – ремонти, нов бизнес, нови хобита, начало на нови взаимоотношения. Всичко това изисква от нас да изразходваме сили и енергия, но през февруари, март и април тези сили ще бъдат много по-големи от обикновено.

Можете и дори трябва да актуализирате дома и външния си вид. Това е идеалният момент да пренаредите, да купите нови мебели за къщата или да актуализирате гардероба си, да промените прическата си. Всичко ново ще бъде много полезно.

Можете да се запознавате с нови хора. Вероятно много от нас ще намерят сродна душа или ще срещнат някой, който ще ги вдъхнови за нещо важно и интересно.

Какво не трябва да правите в най-благоприятния период на 2022 г.

От 4 февруари до 29 април не се отказвайте от мечтите си. Ако вече сте започнали път към някаква цел, тогава ще бъде по-изгодно от енергийна гледна точка да продължите този път. Всеки изпитва страхове от време на време, но трябва да се научите как да ги преодолявате.

Не бива да бездействате. Няма проблем, ако сте в отпуск през този период. Почивката, напротив, ще бъде много полезна. Важно е правилно да разпределите силите си. Няма нужда да се занимавате с глупости, да се бавите, да отлагате нещо за по-късно и също така да чакате, докато късметът падне върху вас. Успехът ще се роди в нас, а не ще дойде отвън.

Това е предимството на директното движение на планетите.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post