чт. апр. 25th, 2024

Шестте двойки на 22.02.2022 г.: Как да влезете в „Портала на безкрайните възможности“

Настъпва магическата дата 22.02.2022 г., когато коридорът на възможностите ще се отвори за един ден.

Езотериците казват, че шест двойки, повтарящи се огледално, енергийно отварят възможността за сбъдване на съкровено желание, дори такова, което преди е изглеждало фантастично. Това е страхотна възможност, която не бива да се пропуска, за да направите своята съдба щастлива.

Астрологичните характеристики на огледалната дата през февруари показват, че по това време всичко ще зависи единствено от щастливата случайност. А за тези, които отдавна се стремят към промени в живота си, готови са да поемат рискове и да поставят всичко на карта – време е да опитат. Важно е да не търсите ползи точно сега, а да решите, фокусирайки се върху нуждите на душата.

Нумеролозите за датата 22.02.2022 г. казват, че такъв коридор е портал на безкрайни възможности с магически потенциал. Уникалната дата на февруари е свързана с редица мистични предсказания и те се основават на изводите на нумерологията.

Номер две в нумерологията:

символизира двойка, двама души, които са обединени от едни и същи стремежи. Две мнения, вземащи едно решение, две събития с едновременно въздействие върху нещо значимо и ново;

символизира двойствеността, раздвояване. Това означава, че във всяко действие и във всяка мисъл винаги има място както за „плюсове”, така и за „минуси”;

символизира симетрия, огледален образ, еднаквост, постоянство, стабилност и красота.

Тези характеристики на двойката, когато са шест пъти по-силни на датата 22 февруари 2022 г., означават началото на сериозни промени не само в съдбата на конкретен човек. На първо място, това е началото на промените за световната общност като цяло.

Именно в този ден едва ли трябва да се очакват значими събития. Това е само отправна точка за промени в бъдеще. Важно е настроението и преживяването, с които човек е подходил към тази магическа дата. Защото бъдещето като огледален образ ще поеме целия този натрупан опит, знания, чувства, умения и ценности.

Също така е много важно да разберете още нещо – в нумерологията уникалната дата 22.02.2022 г. е двусмислена, може да бъде както положителна, така и отрицателна. В зависимост от естеството на енергийния поток, който изпълва деня. Това означава, че бъдещето на хората, които винаги действат с добро, искрено се стремят да помагат на други хора, по волята на Вселената, ще бъде щастливо. А бъдещето на човек, който вижда света в черни цветове, няма да стане по-добро. Очакват го само мрак, разрушение и тъга.

Как да се възползваме от „вълшебния“ коридор от възможности на 22 февруари 2022 г.?

Който отдавна иска да смени професията си, но не е успял; който е искал да се измъкне от токсична връзка или, обратно, да признае любовта си; който отдавна мечтае да се премести в друга страна за постоянно или, обратно, да се върне към корените си; който иска да започне всичко от нулата – на магическата дата 22.02.2022 г. порталът на безкрайните възможности ще направи всичко това възможно. След секунда, разбира се, всичко това няма да се случи, но е важно да започнете внимателно да оценявате какво се случва наоколо. В живота може да се появи ново познанство, да се появят нови обстоятелства – и те да се превърнат в ориентир, който ви ще доведе до целта.

На този ден се препоръчва да обмислите плановете си за две години напред, да помислите какви действия можете да предприемете точно сега за тяхното по-нататъшно изпълнение.

Важно е, използвайки тази уникална възможност, да не мислите за празни мечти и фантазии, а да се опитате да структурирате собствения си живот. Експертът съветва веднага след събуждане да си представите, че стоите пред огромна кована порта. Отделете време, огледайте се, колкото по-добре можете да видите детайлите, толкова по-успешно ще бъде „посещението в коридора на безкрайните възможности“.

Достатъчно е да си представите как портата бавно се отваря, няма нужда да се страхувате да влезете в портала. След това трябва да си представите, че заветното ви желание се е сбъднало и да се концентрирате върху усещанията. Ако тялото е леко или топло, настроението е спокойно или изпитвате радостна тръпка, всичко върви както трябва. Така че изпълнението на желанието ще донесе радост и полза. Можете да кажете желанието си на глас, така че да „остане“ в коридора и от този момент нататък линиите на съдбата могат да се променят по такъв начин, че да реализирате своя план.

Магическата астрологична дата 22.02.2022 г. е чудесна за духовна практика, за медитация, гадаене и изпълнение на желания. Не само в личен план могат да настъпят значителни промени. Магията ще засегне сферата на финансите, здравето и кариерния растеж. А който се довери на интуицията си и е свикнал да разчита на нея, ще получи повече от един намек от Вселената на тази дата и ще може да се справи с онези задачи, които изглеждаха невъзможни.

„Вълшебен“ коридор от възможности, как правилно да си намислите желание

Ако желанието се намисли в точното време, енергията на двойките ще се увеличи още повече. А правилното време е 22 часа и 22 минути местно време.

В точния момент трябва да се запасите с лист хартия, червена химикалка, свещ и нещо малко, което винаги можете да носите със себе си. Пали се свещ, на хартията се пише желанието (в сегашно време и без частицата „не“).

След това желанието трябва да се каже на глас, като погледнете избрания бъдещ амулет. Листът хартия се запалва от свещта и се оставя да изгори напълно. Пепелта се изхвърля през прозореца, а амулетът с желанието, прошепнато върху него, винаги трябва да носите със себе си.

Главното е да Вярвате и всичко ще се сбъдне.

 

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post