пн. апр. 29th, 2024

Любов или болка: какво ще донесе Венера във Водолей през март

Венера ще остане във Водолей до 5 април – и това няма да е особено спокойно време за нас

Венера ще се намира до 5 април във Водолей и, както се очаква, ще даде на света картини на бъдещето, свързани с нови форми на взаимоотношения, нови емоции и преживявания. Но мнозина може и да не са готови за такива обрати.

Природата на Венера на сцената на Водолей се проявява доста позитивно и най-важното е, че символично се провъзгласява високо ниво на истински приятелски качества и понякога всичко изглежда като истинско и свещено приятелство.

Обратната и отрицателна страна на тази позиция на богинята на любовта са повишените изисквания за свобода на избор и чувства, което често предизвиква неочаквани реакции от страна на партньорите и дори прекъсвания във взаимоотношенията. От тази гледна точка месецът на преминаването на Венера през Водолей традиционно се превръща в провокативен период – ентусиазмът и готовността за приключения в този момент са несравнимо по-високи.

Периодът на метаморфози за Венера става по-очевиден, когато погледнем транзитния график на месеца – на входа във Водолей планетата на любовта и хармонията ще остане в тясна връзка с Марс, а най-забележимите връзки на Венера с други планети ще са, за съжаление, напрегнати – на 19 и 28 март се очакват конфликти на Венера съответно с Уран и Сатурн.

Доста опасен за мира в партньорството, с голяма вероятност от кавги, първо ще бъде периодът до фазата на пълнолуние, от 17 до 22 март, когато Венера ще е в квадратура с Уран (18-19 март).

А понеделник, 28 март, се очаква да бъде доста противоречив – съвпадението на Венера със Сатурн в съвпадение с рязката Луна във Водолей. Те могат да причинят внезапни емоционални сривове, ексцентрични мисли и действия, затруднения в паричните въпроси и взаимоотношения.

Независимо от това, подобна връзка между Венера и Сатурн често носи дългоочаквани нови познанства, които на пръв поглед може да се окажат незначителни – но все пак през този период си струва да разгледате нови контакти.

До новолунието на 1 април Венера ще се откъсне от влиянието на вредните планети, а преминаването й в силния знак Риби от 5 април със сигурност ще донесе нови възможности за проява на най-добрите й качества.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post