чт. апр. 25th, 2024

Методи за мигновена енергийна самопомощ

Има моменти, когато човек се изправя пред опасността да получи негативно енергийно въздействие от други хора

Скандали, караници, неприятни разговори, ругатни. В такива моменти човек може да получи такава доза отрицателна енергия, че това да се отрази като влошено здраве, загуба на сили, а в някои случаи да се развият и сериозни проблеми с енергийната система.

1. Ако сте имали неприятен разговор, почувствали сте срив на силите, намерете възможност да си измиете ръцете – дръжте ръцете си под течаща вода поне минута. Водата по този начин ще отнеме негативната енергия, която сте натрупали в себе си.

2. Думите съдържат в себе си не само смисъл (семантика), но и енергия. Чувайки думи на ласкателство, завист, пожелания, отправени към вас, кажете шепнешком „В добър час го кажете, в неблагоприятен час замълчете“.

3. Ако ви кажат обиди, ругатни, също кажете шепнешком: „Вземете си това обратно“.

4. След тежък разговор, усещайки рязък спад на силите си, можете и дори трябва да използвате ефекта на пренос на енергия. Спрете за около минута, хванете се за дърво или храст с лявата си ръка (лявата ръка в енергията на човека дава), мислено си представете, че установявате енергиен контакт с дървото.

Мислено изтласкайте негативизма от вас през лявата си ръка. Представете си как то извлича негативната енергия от вас. Кажете си: „Отстрани от мен цялата мръсотия и негативна енергия“. Две-три минути са достатъчни. Може да изпитате пристъпи на повръщане и лекота в тялото.

5. Вземете кибрит, Да, запалете клечка кибрит. Дишайте върху нея, представете си, че негативната енергия се прехвърля към нея. След това забодете клечката с този край в земята.

Просто е. Това са прости методи за спешна енергийна самопомощ. Те не бива да се пренебрегват, въпреки цялата им привидна простота.

еконет

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post