сб. апр. 27th, 2024

Mедитацията позволява кардинално да променим сценария на живота си


Никой не се съмнява, че сме електромагнитни същества.

Проследяването на нашата електрическа проводимост може да бъде елементарно чрез електрическата активност на мозъка и промените, настъпващи в него чрез вълнови трептения, гама, бета, алфа, тета и делта ритми.

Всички видове мозъчни вълни се генерират от мозъка по едновременно и, както знаем, състоянието на съзнанието влияе върху доминирането на определен тип.

И, между другото, пристрастяването на някои хора към алкохола и наркотиците се обяснява с факта, че мозъкът на тези хора не е в състояние по различни причини да генерира достатъчен брой алфа и тета вълни в нормално състояние, докато в състояние на наркотична или алкохолна интоксикация, силата на електрическата активност на мозъка в тези диапазони, те рязко се увеличават. Да, и в нашия организъм има неизправности в електрическата верига

За такива хора мозъчната тренировка в тета диапазона, т.е. медитацията е жизненоважна. Тази практика значително намалява нуждата от алкохол и наркотици.

Медитацията позволява да синхронизирате вибрациите на вълните.

И колкото по-дълго се запазва синхронът на вълновите трептения във всички диапазони, в симетричните зони на двете полукълба на мозъка, толкова по-ефективна е работата на мозъка и толкова по-силно и равномерно се разпалваме!

Сега си представям какви мисли се въртят в главата на жените, които живеят със съпрузи, пристрастени към алкохола. „Накарай го да го направи…“

Но по някакъв начин все пак сте били привлечени един от друг?

Променяйки честотата си, можем да променим сценария на живота си. Все едно да слушаш хардрок цял живот и изведнъж да започнеш да слушаш класическа музика.

Като се потапяме в себе си по време на медитация, изглежда, просто седейки на стол или на килима, ние променяме вътрешната си честота. Започваме да звучим по нов начин, привличайки нови истории в живота си!

А редовността в практиката е най-готиният навик, който с течение на времето напълно премахва късите съединения във веригите и ви позволява да пламтите по-ярко духовно и физически.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post