чт. апр. 25th, 2024

Ако сте убедени, че всички блага се постигат само с къртовски труд

Често хората си задават въпроси като този: „Защо някои хора правят големи пари, започват с лекота собствен бизнес, а аз не успявам? А аз също съм умен човек и имам таланти и се опитвам да направя нещо, но постигам незначителни резултати … „

Всъщност защо някои хора получават всичко лесно и бързо, а други трябва да работят усилено, за да постигнат поне нещо малко?

Всичко е свързано с вашия мироглед и отношението ви към парите, това, което излъчвате в света. Ако сте свикнали да чувате от детството, че трябва да работите усилено, че няма да получите нищо просто така в този живот, в крайна сметка вие живеете в съответствие с тези настройки.

В същото време Системата отвсякъде ни облъчва с още една настройка: „Трябва да бъдеш успешен, трябва да печелиш много. И за това трябва да следваш определен шаблон със съответните атрибути и умения. И ако не знаете как да направите това, тогава няма да станете богат.“ Медиите редовно показват буквално десетина богати и успешни хора на фона на маса хора с напълно различно ниво на доходи.

В резултат на това много хора остават с впечатлението, че богатството е съдба на елита, че има хора, които притежават пари, и има хора, които се стремят към тези пари, но никога няма да ги получат.

Вашата задача е да осъзнаете, че няма нужда да се стремите да станете един от тези малцина „богати хора“.

Трябва да се стремим да станем себе си и да си позволим да имаме всички блага на този свят, включително парите. Всичките ви негативни нагласи трябва да бъдат заменени с различен начин на мислене, различна стратегия на поведение, като съзнателно насочите вниманието си към това, което искате да получите.

С течение на времето ще видите, че целият ви живот започва да се променя, включително финансовото ви положение. Вие ставате богат и успешен човек, такъв, какъвто винаги сте искали да бъдете, без да разчитате на картината, която ви представя Матрицата.

Запомнете: вие сте точно толкова избрани, колкото всички останали! Веднага щом осъзнаете своята стойност, когато започнете да осъзнавате своите таланти, своето призвание, вие ще започнете да получавате дивиденти от Вселената, включително под формата на пари и други материални ценности.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post